BILI SU PRIJATELJI

Jay-Z se sa sjetom prisjetio posljednjih riječi tragično preminulog Kobea Bryanta: "To me je dotuklo''

Kobe Bryant (Foto: Getty) Kobe Bryant (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kobe Bryant (Foto: Getty) Galerija

Jay-Z i pokojni američki košarkaš Kobe Bryant često su se družili, a zajedno su slavili i Novu godinu u reperovu domu.

Reper Jay-Z (50) gostovao je u utorak na Sveučilištu Columbia i progovorio o svom odnosu sa slavnim košarkašem Kobeom Bryantom, koji je preminuo 26. siječnja u padu helikoptera.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Samo lagano Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

"Kobe je bio tip koji se ugledao na mene i često smo se družili. Ostao je posljednji u mojoj kući nakon proslave Nove godine i bio je u najboljem razdoblju svog života u kojem sam ga vidio", rekao je Jay-Z.

Reper se rastužio prisjećajući se nekih od posljednjih riječi koje mu je Kobe uputio.

"Rekao mi je: ’Moraš vidjeti Giannu kako igra košarku'", ispričao je glazbenik koliko se košarkaš ponosio svojom 13-godišnjom kćeri koja je poginula s njime. Jay-Z mu je rekao da će Gianna biti jedna od najboljih košarkašica na svijetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mamba4life

A post shared by I AM NOT JAY-Z (@jayz.co) on

"Te su me riječi najviše boljele nakon njegove smrti. Bio je toliko ponosan i izraz njegova lica je bio neprocjenjiv", istaknuo je reper. Dodao je da su on i njegova supruga Beyonce (38) jako teško primili smrt Kobea i Gianne.

"To je sve što ću reći o tome. On je bio veliko ljudsko biće i bio je u divnom razdoblju svog života", zaključio je Jay-Z.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene