A bili su prijatelji!

Vezu im je prekinula nesreća u kojoj je ona izgubila život, no prethodno ju je pokušao razoriti Beyoncein muž

Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Aaliyah (Foto: Profimedia) Aaliyah (Foto: AFP) +0 Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Galerija

Prije nego što je upoznao Beyonce, reper Jay-Z svim se silama trudio osvojio pjevačicu Aaliyu, čiji je život prekinut 2011. godine na Bahamima.

Pjevačica Aaliyah poginula je u avionskoj nesreći 2001. godine, a sada su na površinu isplivale fotografije od godinu dana prije na kojoj se od nje ne odvaja reper Jay-Z, danas poznat kao suprug slavne Beyonce.

Pogledaj i ovo Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 4 Spektakl! Poznati moćni par kupio kuću za 200 milijuna dolara, evo što sve ima najskuplja kuća ikada prodana u Kaliforniji!

Riječ je o fotografijama koje su nastale na zabavi povodom Dana neovisnosti, a na njima reper grli pjevačicu, pleše s njom te ne skida osmijeh s lica.

Fotografije su stigle nakon tvrdnji glazbenog producenta Damona Dasha, koji je ljubio Aaliyu otprilike godinu dana do njezine smrti, kako se Jay-Z opasno motao oko pjevačice. Međutim, on sumnja da je među njima bilo ičega s obzirom na to da je tada bila s njim. Dash je Jay-Z-jev bivši poslovni partner.

On je bio na istoj toj zabavi, a na njoj se može vidjeti kako pleše bez majice s grupom djevojaka, dok 21-godišnja Aaliyah pozira s reperom koji je u to vrijeme imao 30 godina.

"Bila je to zabava koju je organizirao upravo Jay-Z u unajmljenoj vili u East Hamptonu na kojoj su bile sve glazbene face toga doba, kao na primjer P. Diddy. Aaliyah je u to vrijeme bila velika zvijezda te je upravo snimila popularni film "Romeo mora umrijeti", dok je Jay-Z još bio slobodan. Mislio sam prvo da je to zafrkancija ili neka buduća poslovna suradnja,jer je Damon tada već službeno bio s Aaliyom, a Jay-Z mu je bio partner i prijatelj, no on se stvarno upucavao. Ponekad dečki dijele djevojke, ne znam je li to bio ovdje slučaj", otkrio je nepoznati izvor.

Damon je kasnije istaknuo kako su se on i Aaliyah planirali vjenčati, no ljubav je prekinula stravična zrakoplovna nesreća na Bahamima 2001. godine u kojoj nitko nije preživio. Prethodno se Aaliyah kao maloljetnica u tajnosti udala za glazbenika R. Kellyja.

Spomenute fotografije nastale su dvije godine prije nego što se Jay-Z zaljubio u svoju sadašnju suprugu Beyonce, s kojom ima troje djece. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) +0 Cardi B (Foto: Instagram) Celebrity Otelo se kontroli: Supruga je za rođendan počastila dekolteom s kojeg ni on nije mogao skinuti pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene