Rođendan s prijateljima

Skromna zabava milijunaša uz poljupce i čokoladnu tortu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bogati su i slavni, no prije svega uživaju u dobrom društvu među obitelji i prijateljima. Kanye West proslavio je 36. rođendan, a tamo su bili i Jay-Z s Beyonce.

Najutjecajniji par Jay-Z i Beyonce slavili su zajedno s prijateljima Kanyeov Westom 36- rođendan. Skromna zabava, no s puno smijeha, održana je u klubu Ms.Lili's u New Yorku.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

>> Beyonce bez šminke: Ljepotica s kćerkicom uživa u tropskom raju!

Poznati reper se počastio s čokoladnom tortom, uz koju kubansku cigaru i čašu pjenušca – bio je okružen ljudima koje voli a jednino je nedostajala njegova djevojka Kim Kardashian koja je u Los Angelesu i čuva trudnoću. Liječnici su joj savjetovali da ne putuje avionom u sedmom mjesecu trudnoće, tako da nije mogla biti na zabavi.

Jay-Z je na svojem Instagramu objavio nekoliko fotografija, među kojima je i ona sa svojom suprugom Beyonce. Ne vidimo ih često kako izmjenjuju nježnosti, pa je svaka nova fotografija vrijedna pažnje. Kada Queen B ne nastupa, vrijeme najradije provodi sa suprugom i kćerkicom Blue Ivy.

Jay-Z je usput objavio i čestitku svojem prijatelju: 'Postali smo jako bliski prijatelji zadnjih nekoliko godina, postali smo braća. prošli smo pakao i vratili se natrag, ti si čuvao moja leđa ja tvoja. Želim ti sve najbolje. Više nećeš biti 'treći kotač', lol, sretan rođendan Ye.' 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene