OMG

'Osramotio' ga u emisiji: 'Ne, ovo je grozno, moj Bože!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osvojio je svijet svojom ulogom pomahnitalog dilera u hit seriji 'Breaking Bad', koja mu je donijela dvije nagrade Emmy.

I Aaron Paul, 33-godišnja zvijezda serije 'Breaking Bad' je i ove godine nominiran za prestižnu nagradu Emmy.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve je podigao na noge Đoković zaplesao 'kolo' s Jay Lenom!

Glumac je gostovao kod voditelja Jay Lena, koji mu je priredio pravo iznenađenje. Leno ga je zezao kako je sada uspješni glumac te da je naišao na njegove prve glumačke korake.

Aaron je prvi put glumio u tada popularnoj teen seriji '90210', gdje je i prvi put poljubio nekog na filmu. Kada je Paul vidio svoj glumački prvijenac bio je poprilično osramoćen.

>> 'Ne znam što znači ples stražnjicom!' - Pokazala mu što propušta!

'Ne, ovo je grozno, grozno! Moj Bože!', uzvikivao je 33-godišnji Paul. Leno se smijao i poručio mu :'Svi koji su vidjeli ovo, naprosto ne mogu glasati za tebe na ovogodišnjim Emmyjima!'

U videu, Paul je glumio Romea u kazališnoj predstavi u seriji, a njegova pojava u '90210' je nasmijala publiku u studiju, a sami video je postao hit na Youtubeu.

Inače, Paul glumi bok uz bok Bryanu Cranstonu u seriji 'Breaking Bad', koja ga je i vinula u zvijezde. Radnja se vrti oko sredovječnog profesora kemije Waltera Whitea, koji dozna kako ima rak pluća i da mu preostaje godina dana života te se upušta u kriminalne radnje. Tada upozna Paula, koji glumi Jessea Pinkmana, 30-godišnjeg ovisnika i dilera. Zajedno se upuštaju u prodaju metamfetamina, kako bi Walter ostavio što više novca svojoj obitelji. Snimljena je i posljednja, peta sezona serije koja je svojom neobičnom radnjom osvojila gledatelje diljem svijeta! A kako je Leno smjestio Paulu, pogledajte u videu!


DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene