Na iznenađenje svih

Kim Kardashian pjevala mu u oproštajnoj emisiji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Voditelj Jay Leno oprostio se od svoje publike na njemu svojstven način - šaleći se na račun poznatih osoba.

Nakon 22 godine neprestanog smijeha, šala i brojnih zvjezdanih trenutaka, došlo je vrijeme da se voditelj Jay Leno pozdravi s publikom 'Tonight Showa'. Naravno, kada je on u pitanju ni oproštaj ne može biti sasvim običan.

Pogledaj i ovo Jimmy Fallon (Foto: Getty Images) Šaljivi komentari Američki voditelj Jimmy Fallon komentirao izgled hrvatskih reprezentativaca: Na meti se našli Livaković, Vida i Mandžukić

Što je Miley savjetovala Justinu?

Tako je Leno započeo svoj kratki oproštajni govor na svoj prepoznatljiv način - šalom. 'Ovo je stvarno naš zadnji show. Vidite, ja ne trebam triput dobiti otkaz, shvatio sam poruku', rekao je Leno te iskoristio priliku da se našali na račun nekih slavnih zvijezda, uključujući Justina Biebera i O.J. Simpsona.

'Toliko se toga izdogađalo u zadnjih 22 godine. Znate što je najtužnije? O.J. nikada nije pronašao prave ubojice', rekla je ova voditeljska legenda. 'Kada sam započeo svoju karijeru voditelja, Justin Bieber nije se ni rodio. Zato se kaže da su to bila dobra, stara vremena', našalio se Leno.

No, ni tu nije stao. 'Anthony Weiner poslao mi je fotografiju svog tužnog penisa. Nedostaješ mi. Volim te', rekao je voditelj.

A svoj govor završio je na isti način kako ga je i započeo prije 22 godine. 'Mislim da je ovo zanimljivo. Prošlog tjedna otkriveno je kako Hugh Grant ima troje djece s dvije različite žene. To je baš ironično. Završavam svoju karijeru na isti način kako sam je i započeo - pitajući Hugha Granta 'Dovraga, gdje ti je bila pamet?' 22 godine kasnije pitam ga isto pitanje', rekao je popularni voditelj.

Koliko je Leno omiljen, pokazuje i činjenica da su se brojne poznate zvijezde, koje su prošle kroz njegov show, došle oprostiti od omiljenog voditelja. Tako su zajedno otpjevali pjesmu poznatom voditelju Sheryl Crow, Kim Kardashian, Jim Parsons, Oprah Winfrey, Carol Burnett i Jack Black.

Neke poznate zvijezde snimile su humoristične video poruke, a jedan od njih je i Mark Walhberg koji je rekao: 'Zašto bi me bilo briga što on radi? On je odrastao čovjek!'

Sva ta pažnja uspjela je čak i izmamiti suze na oči ovog inače vrlo čvrstog voditelja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene