opet je zaljubljen

Bivša mu je slomila srce zbog 10 godina mlađeg pjevača, a on je sada pronašao sreću s bujnom plavušom kojoj se ne može nadiviti

Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) +0 Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Galerija

Jason Sudeikis nakon prekida s Olivijom Wilde, koja ga je ostavila zbog Harryja Stylesa, ne krije koliko je sretan s novom djevojkom Keeley Hazell koja je od njega mlađa 11 godina.

Glumac Jason Sudeikis (46) uživa u ljubavi s 11 godina mlađom britanskom manekenkom Keeley Hazell.

Pogledaj i ovo Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Što se zapravo događa? Ne može se odlučiti? Potvrdila vezu s 10 godina mlađim dečkom pa uhvaćena u nježnom zagrljaju bivšeg zaručnika

Paparazzi su ih sada ulovili na odmoru u Meksiku gdje je ona na plaži plijenila poglede u oskudnom bikiniju, a cijelo se vrijeme i zavodljivo izvijala pa ju je bilo teško ne primijeti.

Ni Jason nije mogao skinuti pogled s njezinih bujnih oblina, a pred kamerama su izmijenili su i nekoliko nježnih poljubaca.

U njihovoj vezi počelo se šuškati ovo ljeto, kada su prvi put viđeni zajedno, no izvor blizak glumcu tada je za Daily Mail tvrdio kako su samo dobro prijatelji. Ipak, čini se da su s vremenom malo više zbližili jer na novim fotografijama izgledaju kao zaljubljeni par.

Keeley je jako popularna na Insatgramu gdje je prati preko 207 tisuća ljudi i gdje često dijeli svoje golišave fotke, a nerijetko pozira i potpuno gola.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Keeley Hazell (@keeleyhazell)

Jason je prije nje bio devet godina u vezi s glumicom Oliviiom Wilde (37) s kojom je dobio i dvoje djece, sina Otisa i kći Daisy, a ona ga je ostavila zbog 10 godina mlađeg pjevača Harryja Stylesa kojeg je upoznala na snimanju filma "Don’t Worry, Darling".

Jason je navodno to doznao kada je pronašao Harryjeve poruke u Olivijinu mobitelu, što mu je slomilo srce, a ona je mlađahnom pjevaču lagala kako je slobodna.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +0 Kolinda Grabar Kitarović - 1 Nekad i sad Pogledajte koliko se Kolinda promijenila od svoje inauguracije, na još starijim fotografijama je neprepoznatljiva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene