Privlačan glumac

Mišićavi ćelavac kojem žene ne mogu odoljeti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski glumac bliži se pedesetima, no njegova privlačnost ne jenjava.

47-godišnji Jason Statham nije tipičan hollywoodski ljepotan, no već godinama oduševljava žene diljem svijeta. Proslavio se akcijskim filmovima koji su itekako pomogli njegovom imidžu macho muškarca.

Pogledaj i ovo Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Profimedia) Ustala na lijevu nogu? Jedan od omiljenih parova uhvaćen u šetnji sa sinom, no lijepa mama nije izgledala baš sretno

Donosimo vam 10 razloga zašto je ženama taj ćelav, nizak i namrgođen muškarac toliko seksi!

Lenny Kravitz neodoljiv ženama i s 50: 'Klima se pokvarila, pa sam se skinuo'

1.    Ima fantastično mišićavo tijelo
Jeste li znali da se Jason bavio skokovima u vodu? E pa zahvaljujući toj disciplini nastupao je i na Olimpijadi. Ipak, odustao je od karijere profesionalnog sportaša i počeo se baviti glumom

2.    U njegovom društvu uvijek su lijepe žene
Već je četiri godine u vezi s anđelicom Rosie Huntington-Whiteley, a prije nje bio je u vezama s mnogim poznatim ljepoticama. Bio je i u dugogodišnjoj vezi s bujnom Kelly Brook, a prekinuli su 2004.

3.    Ne boji se veza
Iako je u mlađim sportskim danima često bio s Ruskinjama, zadnjih nekoliko godina je odrastao i priznao kako voli biti u dugim vezama.

4.    Izgleda dobro i u kuhinji
Navikli smo ga gledati s pištoljima i oružjem u rukama, no u filmu 'Iskupljenje' (eng. Redemption) bio je seksi i kao kuhar.

5.    Uvijek izgleda dobro
Što god da stavi na sebi, sve mu stoji. Bila to vojnička odora, kaubojski šešir, kuharska pregača... a može i bez svega toga!

 

6.    Pun je samopouzdanja
On je muškarac koji zna što želi, a ponosan je što uz sebe ima atraktivnu djevojku koja je od njega viša gotovo za glavu! Jason nema kompleksa, a visinu sigurno nadomješta drugim kvalitetama.

7.    Seksi zaštitnik
Zahvaljujući akcijskim filmovima, izgradio je imidž seksi zaštitnika. Namrgođeni snagator mekog srca - pa to mora biti definicija savršenog muškarca!

8.    Brine o svojem tijelu
Kao profesionalni sportaš jako brine o zdravoj prehrani, pa osim mesa rado jede zeleno lisnato povrće i zdrave povrtne sokiće.

9.    Neodoljiv osmijeh
Često je namrgođen, no kada se nasmije... to je jedan od najsrdačnijih osmijeha u Hollywoodu. A tko se ne voli smijati?

10.    Zato jer je pravi muškarac
Jason je proglašen najmuževnijim muškarcem u Velikoj Britaniji, a pobijedio je konkurenciju sastavljenu od Davida Beckhama, gerarda Butlera i Tom Hardija!

Neke žene vole niske momke, druge vole kada imaju puno kose, trećima se najviše dopadaju plavooki...  ali skoro svaka će reći da joj je muževan muškarac neodoljiv.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene