što se točno događa?

Slavni ljepotan nakon rastave živi u kamp-prikolici? Uhvaćen u poderanoj majici u dvorištu prijateljeve kuće

Jason Momoa (Foto: Getty Images) Jason Momoa (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa (Foto: Getty Images) Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Profimedia) +0 Jason Momoa (Foto: Instagram) Galerija

Jasona Momou fotografi su uhvatili u poderanoj majici kako izlazi iz kamp-prikolice parkirane ispred kuće njegova prijatelja.

Holivudski ljepotan Jason Momoa (42) je prije nekoliko dana iznenadio sve kada je objavio da se rastaje od 54-godišnje supruge Lise Bonet, a Daily Mail sada piše da glumac živi u kamp-prikolici parkiranoj u dvorištu kuće svog prijatelja u Los Angelesu. Zvijezda filma "Aquaman" viđen je prije nekoliko dana kako izlazi iz kampera u poderanoj majici.

Pogledaj i ovo Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) premostili ih Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima

Kamp-prikolica u kojoj spava otkako se rastao od supruge parkirana je samo nekoliko kilometara dalje od kuće u kojoj je živio s Lisom i njihovom djecom. Nije poznato je li se službeno iselio iz kuće, no glumac inače "težak" oko 14 milijuna dolara čini se ne vidi razlog za brigu oko smještaja. Njegove najnovije fotke možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Jason i Lisa rastaju se nakon pet godina braka i 16 zajedničkih godina. Jason je tu vijest podijelio u podužoj objavi sa svojih 16,5 milijuna pratitelja na Instagramu i pojasnio što je dovelo do takve odluke, koja je njihove obožavatelje ostavila u šoku.

"Svi smo osjetili pritisak i promjene ovih promjenjivih vremena. Revolucija je u tijeku i naša obitelj nije iznimka. Dijelimo vijest da se rastajemo kako bismo mogli nastaviti sa životima dostojanstveno i pošteno. Ljubav među nama će se nastaviti, razvijajući se na način na koji želi živjeti. Oslobađamo jedni druge da budemo ono što učimo postati. Naša odanost prema ovom svetom životu i našoj djeci je nepokolebljiva", napisao je, između ostaloga, Momoa.

Jason i Lisa zajedno su bili od 2005., vjenčali su se u listopadu 2017. godine na maloj ceremoniji u Topangi u Kaliforniji i dijele dvoje djece, 14-godišnju kćer Lolu i 13-godišnjeg sina Nakoa-Wolfa.

Za oko mu je zapela kada mu je bilo samo osam godina, točnije kada ju je vidio na televiziji u jednoj seriji u kojoj je glumila. Upoznao ju je kad je živio u hotelskoj sobi, oduševljen činjenicom što susreće omiljenu glumicu iz djetinjstva koja ga je očarala. Čini se kako magija s vremenom nije prestala djelovati jer nije mogao odoljeti da je ne pozove na prvi spoj, a uz to ju je morao moliti da ona vozi jer u to vrijeme nije imao svoj auto.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Petreković Mario Petreković (Foto: Mario Poje) Mario Petreković (Foto: Instagram) Mario Petrekovic (Foto: Instagram) +3 Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Celebrity Našem komičaru u 50. godini stiže prinova, on i partnerica vješto su čuvali lijepu tajnu, ali sada je sve jasno kao dan!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Nekad i sad S malih ekrana ju pamtimo kao pravu zlicu, a nisu ju mimoišle ni preljubničke afere čiji su sočni detalji tek kasnije otkriveni

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene