macho havajac

Od surfera do Aquamana: Zvjezdana priča seksi Khala za kojim uzdišu i muškarci i žene

Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Jason Momoa (Foto: Profimedia) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa (Foto: AFP) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa (Foto: AFP) Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: Getty) +5 Jason Momoa, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Galerija

Jason Momoa slavi 40. rođendan, a mi smo se prisjetili svih faza toga kršnog ljepotana.

Slavni ljepotan s Havaja Jason Momoa miljenik je žena diljem svijeta. Njegova široka ramena i nevjerojatni mišići mame uzdahe obaju spolova već dugi niz godina, a mnogi će se iznenaditi činjenicom da taj holivudski glumac ima 40 godina. 

Pogledaj i ovo Harrison Ford (Foto: Profimedia) Osvaja desetljećima Stolar koji je postao Indiana Jones: Neobična sudbina megapopularnog glumca (ne)sklonog skandalima

Lijepi Jason rođen je na rajskom otočju, Havajima, u obitelji umjetnika. Otac mu je profesionalni fotograf, a majka slikarica, pa je dječak od malih nogu bio usmjeren k umjetničkim zanimanjima. Ipak, ovo danas prepoznatljivo holivudsko lice nekoć je bilo potpuno posvećeno životu u tropima i jedino što ga je zanimalo bile su morske životinje. Jason je diplomirao biologiju i ekologiju mora te se planirao cijelog života baviti morskim sisavcima. 

Do prekretnice u Jasonovu životu došlo je 1998. kada su ga spletom okolnosti otkrili dizajneri Eric Chandler i Takeo Kobayashi. Dizajnerski dvojac odmah je prepoznao potencijal Jasonova muževnog lica i skladnog tijela pa su ga uvukli u svijet modelinga kada je imao tek 19 godina. 

Na njihovu je preporuku Jason napustio svoj uobičajeni život koji je provodio na relaciji između plaže, dućana s daskama za surfanje u kojem je radio i studija mora. Svoju prvu ulogu ostvario je u kultnoj seriji Baywatch, koja se snimala na Havajima. U toj je seriji dvije godine proveo glumeći lik Jasona Ioane. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goodnight. Cheeehoooo Aloha kanak

Objavu dijeli Jason Momoa (@prideofgypsies)

Čim je došao u Hollywood, Jason je počeo glumiti u blockbusterima, kojima će ostati vjeran do danas. Akcijski junaci velikih mišića njegova su specijalnost i zaštitni znak, a prvu takvu ulogu ostvario je u seriji "Stargate: Atlantis". 2011. Jason se pretvorio u kultnog barbarina Conana u filmu "Conan the Barbarian", a iako film nije dobio pohvale kritike, lansirao je Jasona u zvjezdanu orbitu. Naime, njegovom seksi macho izgledu obožavateljice nisu mogle odoljeti pa je brzo postao tražen glumac. 

Svoju najslavniju ulogu po kojoj ga mnogi pamte, onu Khala Droga u hit-seriji "Igra prijestolja", Jason je dobio tako što je na audiciji izveo Haku, jednu verziju zastrašujućeg ratnog plesa naroda Maora. Ples koji je Jason otplesao tradicionalno se koristio u prilikama izazivanja suparnika na dvoboj, a njegova se agresivnost i strastvenost jako svidjela producentima serije, koji su se odmah odlučili ulogu dati upravo Jasonu. 

Sljedeća velika uloga u blockbusteru za Jasona došla je u formi lika Aquamana. Kao morsko mišićavo božanstvo Jason je postao Aquaman u istoimenom filmu koji je bio ocijenjen kao jedan od najlošijih filmova godine po ocjenama kritike, ali zato su zarade na kinodvoranama pričale drugu priču. Film je uspio biti uspješan zbog Jasona, kojeg su obožavatelji hrlili vidjeti na velikim platnima. 

Njegov izgled, visina i utrenirano tijelo zadivljuju milijune ljudi diljem svijeta, pa nije ni čudo da postoji veliki interes za Jasonov privatan život – koji je iznenađujuće miran.

2005. Jason se upustio u vezu s Lisom Bonet, bivšom suprugom Lennyja Kravitza, a nakon 12 godina veze i oženio se njome. Jason je tako postao očuh Lisinoj kćeri Zoe Kravitz, a u lipnju 2007. Lisa je rodila i njihovo prvo dijete, kćerkicu. Par je godinu dana kasnije dočekao i sina, a njihova složna obitelj jedna je od njastabilnijih i najljepših holivudskih priča. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi amor Be home soon baby. Aloha sb

Objavu dijeli Jason Momoa (@prideofgypsies)

Naime, Lenny Kravitz i Jason Momoa u odličnim su odnosima te između njih ne postoji nikakvo rivalstvo zbog Lise. Upravo suprotno, i Jason i Lenny nekoliko su puta javno priznali koliko su bliski te da se vole kao braća. 

Iako je njegov obiteljski život možda idiličan, Jason je morao proživjeti i jednu ružnu epizodu kada ga je 2008. nepoznati muškarac u jednom baru u Kaliforniji napao pivskom bocom i zadao mu teške ozljede lica. Jason je imao više od 140 šavova, a danas ima i trajan ožiljak kao podsjetnik na mučan događaj. Mnogi smatraju da mu on dodatno daje na šarmu, a napadač je dobio pet godina zatvora zbog nanošenja teških fizičkih ozljeda. 

Iako je u usporedbi s mnogim drugim glumcima s holivudske A-liste njegova glumačka karijera zapravo siromašna, Jason je kao seksi Khal Drogo i Aquaman jako prepoznatljivo lice koje na filmskim platnima vole vidjeti milijuni obožavatelja. Nikad slavniji i nikad zgodniji, Jason stari kao vino  sve je bolji s godinama. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) +5 Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Gola razglednica: Najstarija sestra slavne obitelji pokazala zbog čega za nju kažu da je i najseksi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene