Glumac Jason Momoa u novom intervjuu otkrio je kako je jedva skupio hrabrost da pozove svoju današnju suprugu glumicu Lisu Bonet na spoj.

Galerija


Proslavio se ulogom Khala Droge u seriji "Igra prijestolja", a utjelovio je i superjunaka Aquamana, no tvrdi da je u stvarnosti potpuna suprotnost alfa-mužjacima koje najčešće glumi.

Vezani članci Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) Slavni glazbenik otkrio što osjeća prema novom suprugu svoje bivše žene i sve iznenadio izjavom Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) Neobična obitelj: Obojica vole istu ženu, no i dalje su bliski prijatelji

Riječ je o glumcu Jasonu Momoi koji je zvijezda najnovijeg izdanja časopisa Men's Health na čijoj naslovnici pozira u pustinji mišićav i namazan blatom, dok veliki intervju otkriva njegovu potpuno drugačiju stranu.

"Možda izgledam opako, no to uopće nisam. Nemam nikakve sličnosti s Khalom Drogom. Nisam čak ni kralj svoje vlastite kuće! Potpuno sam prestravljen svojom suprugom", priznao je Momoa koji sebe opisuje kao "velikog obiteljskg čovjeka".

Jason je od 2007. godine u braku s 12 godina starijom kolegicom Lisom Bonet s kojom ima dvoje zajedničke djece, 13-godišnju kći Lolu Iolani i 11-godišnjeg sina Nakou-Wolfa, a u novom intervjuu priznao je kako je jedva skupio hrabrost da pozove Lisu na spoj.

Upoznao ju je kad je živio u hotelskoj sobi, oduševljen, ali i prestravljen činjenicom što susreće glumicu koja ga je očarala dok je još bio dječak.

"Kada mi je bilo osam godina vidio sam je na televiziji i rekao sam: 'Mamice, želim nju'", otkrio je u intervjuu u The Late Showu 2017. godine.

“Supruzi sam to priznao tek kad smo se vjenčali i dobili dvoje djece. Nisam htio da misli da sam ju uhodio kako bismo bili skupa i da misli da sam čudan“, rekao je.

Lisa je prije Jasona bila u braku s glazbenikom Lennyjem Kravitzom s kojim ima 31-godišnju kći Zoë Kravitz.

Lenny i Lisa bili su u braku od 1987. do 1993. godine, a nakon razvoda ostali su u fantastičnim odnosima. Lenny se zbližio i s Momoom za kojeg je u više navrata izjavio da ga voli kao brata, a otkrio je i da je u sjajnim odnosima s njihovim klincima.

Odrekao se kontroverzne vjere kako bi napokon vidio kćer? Nakon godina razdvojenosti, poželio je biti u njezinom životu