Jason Momoa progovorio je o tetovažama s kojima smo ga bili navikli vidjeti.

Galerija


Holivudski glumac Jason Momoa, baš kao u filmovima i serijama u kojima se pojavio, iza sebe ima pravu vojsku, i to vojsku obožavatelja koju je uvelike pridobio zahvaljujući fizičkom izgledu i isklesanom tijelu, koje smo bili navikli u većini slučajeva gledati prekriveno s tetovažama.

Vezani članci Jason Momoa (Foto: Instagram) Na platnu je alfa-mužjak, ali tvrdi da se u stvarnosti boji svoje supruge u koju se zaljubio još kao dječak Grozne tetovaže Sve katastrofe prolaze... osim njihovih tetovaža, one će ih pratiti do kraja života

Upravo je o toj temi Jason govorio u jednoj televizijskoj emisiji te odgovorio na dilemu jesu li baš sve tetovaže bile uistinu prave ili ipak lažne. Tijekom snimanja emisije jedna od njih, ona koja mu prekriva lijevu ruku, bila je vidljiva svima pa su se mnogi ponadali kako je i ostatak ili barem dio pravi. No njegov je odgovor vjerojatno ipak razočarao brojne obožavatelje ali priznao je da su nastale samo za potrebe snimanja filma "Aquaman".

Ali je potvrdio da su se crtači tetovaža inspirirali njegovom pravom tetovažom na ruci, a da je za ostatak morao svaki dan na šminkanju morao provesti nekoliko sati.

"Nemam sve te tetovaže, svakog jutra su mi ih iznova stavljali, svakog jutra", priznao je Jason.

Unatoč tome, njegovi su se obožavatelji složili da je jedan od najljepših muškaraca današnjice.

"On je ludo lijep čovjek", "On je jedini tip koji može imati dugu kosu, neurednu bradu, nositi čudnu odjeću, imati čudne obrve, a i dalje uspijeva dobro izgledati i žene ga obožavaju, unatoč tome što izgleda kao beskućnik", "Mogla bih cijeli dan gledati njegov osmijeh", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Jasonovo lice i pojavu mnogi pamte još iz serije "Baywatch", no povijest je ispisao ulogom u "Igri prijestolja", a nakon toga i ulogom "Aquamana". 

Kraljica Halloweena ove je godine uspjela sve sablazniti: "Hvata me jeza, ovo je prestrašno"