Sve su osvojili!

Mišićavi zavodnik pokazao svoju nježnu stranu, pogledajte u kakvom je slatkom društvu prošetao crvenim tepihom!

Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Lisa Bonet, Jason Momoa (Foto: Getty Images) +6 Jason Momoa, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Galerija

Jason Momoa pojavio se na premijeri novog filma o Jamesu Bondu "No Time To Die" u društvu sina i kćeri koje ima s Lisom Bonet.

Holivudski glumac Jason Momoa bio je jedan od počasnih gostiju svjetske premijere filma o novom Jamesu Bondu "No Time To Die", a na crvenom se tepihu pojavio u posebnom društvu.

Pogledaj i ovo Jason Momoa - 2 Kakva odluka! Slavni ljepotan šokirao novom odlukom, drastično promijenio izgled: ''Ne mogu ni zamisliti kako žene sada luduju!''

Naime, 42-godišnji glumac sa sobom je poveo 12-godišnjeg sina Nakou-Wolfa Manakauapa i 14-godišnju kćer Lolu Iolani, koje je dobio s 53-godišnjom suprugom Lisom Bonet, a koji su njegova slika i prilika. Trio je sjajno raspoložen pozirao na crvenom tepihu, a pažnju su dodatno plijenili pomno odabranim stajlingom.

Jason inače trenutačno boravi u Londonu, gdje snima nastavak svog hit-filma "Aquaman and The Lost Kingdom".

Vezu s 12 godina starijom Lisom Jason je započeo 2005. godine, a u nekoliko je navrata priznao kako se u nju zaljubio još kao dječak kada ju je prvi put vidio na televizoru i trebalo mu je hrabrosti da ju pozove na prvi izlazak. Upoznao ju je kad je živio u hotelskoj sobi, oduševljen, ali i prestravljen činjenicom što susreće glumicu koja ga je očarala dok je još bio dječak.

"Kada mi je bilo osam godina vidio sam je na televiziji i rekao sam: 'Mamice, želim nju'", otkrio je u intervjuu u The Late Showu 2017. godine.

"Supruzi sam to priznao tek kad smo se vjenčali i dobili dvoje djece. Nisam htio da misli da sam ju uhodio kako bismo bili skupa i da misli da sam čudan", rekao je.

Lisa je prije Jasona bila u braku s glazbenikom Lennyjem Kravitzom, s kojim ima 31-godišnju kći Zoë Kravitz.

Lenny i Lisa bili su u braku od 1987. do 1993. godine, a nakon razvoda ostali su u fantastičnim odnosima. Lenny se zbližio i s Momoom, za kojeg je u više navrata izjavio da ga voli kao brata, a otkrio je i da je u sjajnim odnosima s njihovim klincima. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandra Perković - 2 Celebrity Sandra Perković odmara od sportskih krpica, u maloj bijeloj haljini sve je bacila u trans: "Bomba!"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene