Jason Lewis svojom pojavom i dalje osvaja brojne dame i mami njihove uzdahe, baš kao što je to radio u seriji "Seks i grad".

Galerija


Plavokosog glumca Jasona Lewis većina obožavateljica pamti iz vremena prikazivanja kultne serije "Seks i grad". U njoj je naime utjelovio zgodnog manekena Smitha Jaroda, koji je uspio osvojiti srce Samanthe Jones.

Vezani članci David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) Dobre vijesti za fanove ''Seksa i grada''! U novim epizodama ipak ćemo gledati trojac bez kojeg je seriju teško zamisliti, hoće li to popraviti najveće razočaranje? Serija Seks i grad - 1 U novim epizodama kultnog "Seksa i grada" bit će i nekih jako pozitivnih promjena, na njima inzistirala glavna junakinja serije!

Od snimanja je prošlo neko vrijeme, točnije dvadesetak godina, Jason danas ima 48 godina, ali i dalje bez problema nosi titulu živućeg seks-simbola. Zaštitni znak ostala mu je plava kosa, a ponekad voli nositi i bradu. 

Uloga seksepilnog Smitha obilježila mu je karijeru i donijela svjetsku slavu, a nakon snimanja serije posvetio se snimanju filmova i televizijskih emisija poput onih "Midnight", "Texas", a uz je to producirao i vlastiti film. Baš kao na malim ekranima, i u stvarnosti je izgradio karijeru uspješnog modela i manekena, jedino što se sada osim na pisti pojavljuje u prvim redovima modnih revija najpoznatijih svjetskih dizajnera poput Huga Bossa, Versacea, Dolce i Gabanne, za koje je svojevremeno nosio revije.

Jason je poznat i kao veliki zaljubljenik u prirodu, boravak na otvorenom, a glasan je i u borbi za zaštitu prirode, u što se možemo uvjeriti na njegovu profilu na Instagramu.

Zbog ovih fotografija svi su uvjereni da kemija između Brada i Jennifer i dalje postoji, nije ju htio pustiti!