Jason Derulo održati će prvi koncert pred hrvatskom publikom.

Galerija


Prvi nastup Jasona Derula u Areni najveća je koncertna atrakcija ove jeseni u Zagrebu.

Vezani članci Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Zagrebački koncert Enriquea Iglesiasa otkazan zbog milijunske prevare, i nije jedini? Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Ništa od koncerta Enriquea Iglesiasa u Zagrebu? 20 dana prije nastupa kupovina ulaznica više nije moguća

Američki pjevač i plesač u Hrvatsku dolazi prvi put, a koncert u našoj najvećoj dvorani 27. listopada najavio je kao raskošan glazbeno - scenski spektakl na kojem će rasplesati obožavatelje.

Nastupit će na veličanstvenoj pozornici veličine 20 metara, koju će postaviti tim od 60 ljudi, uz mnoštvo svjetlosnih efekata, pirotehnike i tri spektakularna video walla koja će pokrivati binu. Uz Jasona će na bini biti i ekipa vrhunskih plesača, a sudeći prema dosadašnjim nastupima na turneji, i u Zagrebu se priprema spektakularan koncert.

Veliki interes publike potvrdio je i direktor Star produkcije te organizator koncerta Alen Ključe: "Svakodnevno pristižu upiti za ulaznicama, što nas ne čudi s obzirom da se trudimo organizirati glazbena događanja na najvišem nivou. Ne sumnjamo da će 27. listopada mnogima ostati u lijepom sjećanju".

Derulo s nestrpljenjem iščekuje susret s hrvatskom publikom, a obožavatelji će u Arenu moći ući već od 18.30 sati. Kao predgrupa nastupit će LZ7 u 18.55 sati, a norveška teen senzacija Marcus&Martinus show započinje u 19.35 sati. Od 20.30 publiku će zabavljati DJ Jae Murphy nakon čega slijedi Derulov spektakl, koji je zakazan za 20.40 sati.

Jason Derulo (Foto: PR)
Jason Derulo i Marcus&Martinus (Foto: PR)

Američka zvijezda na turneji Europom putuje autobusom, a zbog raskošne scenografije u pratnji je i 10 šlepera opreme te pet autobusa prateće ekipe.

Jason je na sceni 12 godina, vlasnik je 11 platinastih singlova prodanih u 50 milijuna primjeraka i ima više od tri milijarde YouTube pregleda stoga ne čudi da se smjestio u najuži krug vodećih svjetskih glazbenika današnjice.