Zadnju djevojku skriva

Glazbenik koji sprema spektakl u Zagrebu veliki je zavodnik, a ovo su ljepotice koje je ljubio

Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Derulo i Daphne Joy (Foto: AFP) Jason Derulo i Daphne Joy (Foto: AFP) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy (Foto: Instagram) Jason Derulo i Jordin Sparks (Foto: AFP) Jason Derulo i Jordin Sparks (Foto: AFP) Jordin Sparks (Foto. Instagram) Jason Derulo (Foto: PR) +0 Jason Derulo (Foto: PR) Galerija

Jason Derulo nakon prekida s Jordyn Sparks osvojio je manekenku Daphne Joy.

Brojimo svega nekoliko dana do glazbenog spektakla u zagrebačkoj Areni.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Nastup Jasona Derula zagrebačka publika očekuje s nestrpljenjem već nekoliko mjeseci, a u subotu će napokon moći uživati u nekim od njegovih najvećih hitova.

Američki pjevač u zagrebačku Arenu dolazi prvi put u organizaciji Star produkcije u sklopu turneje “2SIDES WORLD TOUR”. Nastupit će na veličanstvenoj pozornici veličine 20 metara, koju će postaviti tim od 60 ljudi, uz mnoštvo svjetlosnih efekata, pirotehnike i tri spektakularna videozida koja će pokrivati binu.

Jason Derulo i Daphne Joy (Foto: AFP) Jason Derulo i Daphne Joy (Foto: AFP) Foto: Afp

Osim uspješne karijere, 29-godišnji Jason poznat je i kao veliki zavodnik, a posljednje dvije službene djevojke bile su također poznate ljepotice - pjevačica Jordin Sparks i model Daphne Joy.

S Jordin je bio u vezi tri godine prije ne tako lijepog prekida u rujnu 2014. godine. Jordin je postala zvijezda nakon što je sa svega 17 godina pobjedila na showu "American Idol", a nakon prekida nije skrivala koliko pati. Navodno ju je Jason ostavio preko telefona.

"Stvari su se otele kontroli. Bilo je puno napetosti iz različitih razloga, puno svađa... Sve je to s vremenom negativno utjecalo na naš odnos. Kad počnete imati više loših nego dobrih vremena, vrijeme je da odustanete jer sve to postaje neizdrživo. Takva napetost puno je teže pala njoj nego meni. Ona je postala jako frustrirana, što je postao i moj problem. Varanje nije bio razlog našeg prekida, unatoč raznim pričama", ispričao je jednom prilikom Jason, no dalje se nije previše izjašnjavao.

Šuškalo se i kako je mlada pjevačica htjela brak i obitelj, dok on nije bio spreman, a zanimljivo, danas je sretno udana te ima sinčića.

Jason Derulo i Jordin Sparks (Foto: AFP) Jason Derulo i Jordin Sparks (Foto: AFP) Foto: Afp

Nakon Jordin, Derulo je osvojio manekenku Daphne Joy 2016. godine, koja je poznata i po tome što iz veze s reperom 50 Centom ima sina Sirea. Par je bio u ljubavi 7 mjeseci, a navodno je ona bila ta koja je inicirala prekid jer glazbenik nije bio previše ozbiljan.

Nitko od glavnih aktera nije bio raspoložen za komentiranje prekida, a nekoliko dana kasnije pjevač je već tulumario okružen brojnim ljepoticama.

Prošle godine Jason je sam otkrio kako ima djevojku, no nije htio otkriti njezin identitet. Tko zna, ako je još aktualna, možda dođe s njim u Zagreb već ovoga petka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene