Kraj tajne ljubavi?

Svi su mislili da glazbenik ljubi prekrasnu plesačicu, no s njim je ovaj put bila tetovirana dama

Jason Derulo s nepoznatom djevojkom (Foto: Profimedia) Jason Derulo s nepoznatom djevojkom (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Derulo s nepoznatom djevojkom (Foto: Profimedia) Jason Derulo s nepoznatom djevojkom (Foto: Profimedia) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: AFP) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Instagram) Jason Derulo i Jordin Sparks (Foto: AFP) Jason Derulo i Jordin Sparks (Foto: AFP) Ragon Miller (Foto: Instagram) +0 Ragon Miller (Foto: Instagram) Galerija

Dosad se mislilo kako je Jason Derulo u vezi s plesačicom Ragon Miller, no uhvaćen je s drugom.

Slavni glazbenik poznat je kao veliki zavodnik poznatih i manje poznatih ljepotica.

Pogledaj i ovo showbuzz oni nisu gospoda prije svega 'Jako sam zauzet, trebam prostora' - Jesu li ovo najgori celebrity prekidi?

Jason Derulo, koji je u sklopu svoje posljednje turneje posjetio i Zagreb, veliki je ljubitelj žena, a dosad ga nije uspjela smiriti niti jedna ljepotica s kojom je javno priznao vezu.

Prva je bila njegova kolegica Jordin Sparks s kojom je bio u višegodišnjoj vezi, a navodno ju je jedan dan samo ostavio preko telefona. Šuškalo se kako je Jordin htjela vjenčanje i djecu, što Jasonu nije padalo na pamet, a pogađate, pjevačica je danas sretno udana i majka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ragon Miller (@ragonmiller)

Nakon nje, Derulo se zaljubio u model i Instagram senzaciju Daphne Joy, bivšu djevojku repera 50 Centa s kojim ima sina. Par se nije skrivao, no nakon svega 7 mjeseci, njihovoj je ljubavi došao kraj.

Iako nitko od glavnih aktera nije želio komentirati razloge prekida, pričalo se kako Daphne nije imala razumijevanja za njegovo tulumarenje s drugim ženama.

A još od 2016. godine šuška se kako popularni pjevač ljubi svoju nekadašnju plesačicu, zanosnu Ragon Miller. Par nikada nije potvrdio vezu, no plesačica je podijelila nekoliko zajedničkih fotografija s Jasonom na svom Instagram profilu. Ipak, posljednja datira iz rujna 2018. godine, pa nitko sa sigurnošću ne zna jesu li još uvijek zajedno.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ragon Miller (@ragonmiller)

Prošlog petka Jason je viđen u Los Angelesu u poznatom restoranu "Catch" u društvu nepoznate dame s kojom se dovezao, što je dodatno potpalilo glasine kako ponovno uživa u single životu.

Tetovirana i još uvijek nepoznata djevojka spustila je glavu kada je spazila paparazze, dok Jason čitavo vrijeme nije skidao veliki osmijeh s lica.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Chester i Talinda Bennington (Foto: AFP) Chester i Talinda Bennington (Foto: AFP) Chester Bennington (FOTO: Getty) Chester i Talinda Bennington (Foto: AFP) +0 Chester i Talinda Bennington (Foto: AFP) Celebrity Udovica slavnog glazbenika udaje se 2 godine nakon njegove tragične smrti, obožavatelji zgroženi
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene