Jason Alexander otkrio je nepoznate detalje sa snimanja legendarnog filma "Zgodna žena".

Galerija Jason Alexander, Richard Gere i Julia Roberts Jason Alexander i Julia Roberts Jason Alexander +5 Jason Alexander

Karijeru američkog glumca Jasona Alexandera obilježila je uloga Georgea Costanze u kultnoj humorističnoj seriji "Seinfeld". No nikako ne smijemo zaboraviti ni onu u jednom od najromantičnijih filmova svih vremena "Zgodna žena", u kojem je glumio s Julijom Roberts i Richardom Gereom.

Danas 61-godišnji Jason u filmu je glumio ulogu odvjetnika Philipa Stuckeyja, zahvaljujući kojoj je postao omražen u očima brojnih žena, koje mu se nisu ustručavale reći što misle o postupcima njegova lika.

"U svijetu sam postao poznat kao se*onja koji je pokušao napastovati Juliju Roberts, pa su me žene mrzile zbog toga. Hodao bih ulicom, a žene su mi dobacivale ružne komentare. Puno sam puta dobivao i udarce, jedna je pljunula na mene. Bila je to teška godina", prisjetio je Jason u jednom od nedavnih intervjua.

Okrio je i kako on zapravo nije bio prvi izbor redatelja Garryja Marshalla za tu ulogu jer je filmaš smatrao da je prenizak i ima previše bebasto lice za tu ulogu.

"Bila je to jedinstvena situacija jer kada sam dobio ulogu, potpuno sam shvatio da me redatelj nije želio. Bio sam na audiciji i bio je drag prema meni. Zapravo mi je otvoreno rekao da sam premlad, imam preblago lice i da sam premalen. Bilo je drugih ljudi koje je pokušavao angažirati i ne znam zašto se s njima nije uspio dogovoriti. Ja sam dobio ulogu jer se nisu mogli dogovoriti s glumcem kojeg su željeli i zato su bili očajni.

Pretužne fotografije i najteži dani za poznati par: ''Bol koju osjećamo ne možete ni zamisliti, isplakat ćemo sve suze'' Chrissy Teigen i John Legend Chrissy Teigen i John Legend Chrissy Teigen i John Legend - 4 +7 Chrissy Teigen i John Legend - 5

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju