Posvetio joj je pjesmu

Malo tko zna da je ova glumica bila prva ljubav Zdravka Čolića, o njihovoj romansi progovorila je nakon 47 godina

Zdravko Čolić pjeva (Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić pjeva (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić pjeva (Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić nastupa pred publikom(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić, koncert (Foto: Dnevnik.hr) +0 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija

Zdravko Čolić je pjesmu "Noć mi te duguje" posvetio svojoj prvoj ljubavi, koja je nakon 47 godina iznijela detalje o njihovoj romansi.

Pjevač Zdravko Čolić već je 20 godina u sretnom braku sa suprugom Aleksandrom, s kojom ima dvije kćeri, a prije toga je dugo bio na glasu kao veliki zavodnik.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zdravko Čolić - 1 varaždin je gorio! Zdravko Čolić otkrio što misli o statusu miljenika žena: ''To je tako, rodiš se tako i onda ne možeš nikamo pobjeći''

No malo tko je znao da je njegova prva ljubav bila sarajevska glumica Jasna Ornela Bery.

Njih dvoje upoznali su se početkom sedamdesetih dok su oboje živjeli u Sarajevu i zaljubili se na prvi pogled.

"Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo glazbenici već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvijek će imati jedan dio u mom srcu koji je samo rezerviran za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život", ispričala je 47 godina nakon njihove romanse za Dnevni Avaz.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JasnaOrnelaBery (@jasnaornelabery)

Putevi su im se s vremenom razdvojili i ponovno su se susreli tek poslije rata, u Beogradu. Tog se susreta prisjetila kao jako emotivnog, a za Zdravka je imala samo riječi hvale:

"On je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, poslije toliko godina, uspio je to zadržati. On je dobar čovjek. Ja sam kod njega voljela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje zračiti", kazala je Jasna, a pohvalila se i da joj je Čolić posvetio i svoju pjesmu "Noć mi te duguje".

"Zdravko je prije svega dobar čovjek", zaključila je.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Celebrity Mateo i Izabel Kovačić bili su kumovi na vjenčanju, pogledajte kako su se skockali, s njima je bio i sinčić Ivan

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Rozga Celebrity Rozgu odavno nismo vidjeli u kraćoj suknji, užarila je atmosferu ovim izdanjem i izvedbom: "Je li ovo koncert ili modna pista?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene