Stres test

ZA SVE JE KRIV PIJESAK - Jasna prva napustila show

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zadatak u Stres testu bio je replicirati pitu tipičnu za sjevernu Europu te obojiti jaja na tradicionalan hrvatski način.

Žiri je zaključio kako nitko od njih nije napravio ni približno slično jelo, već samo varijacije na temu. „Svi ste taj Stres test ozbiljno shvatili da ste mu podlegli. To je pozitivno u jednu ruku jer pokazujete da vam je stalo do ostanka u MasterChef kuhinji.“ poručila je kandidatima Ana. Kao manje uspješne žiri je izdvojio Ervina, Jasnu, Milu i Vladu, a prva koje je napustila MasterChef je Jasna kojoj je presudio pijesak u špinatu kojeg je osjetila Ana pri kušanju.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživaju u odmoru S luksuzne jahte na večeru u grad: Britanska legenda izvela društvo u dubrovački restoran

Jasna je rekla kako je isprala špinat, no očito to nije bilo dovoljno. 'Ja kad kupujem u trgovinama zapakiran špinat nije potrebno toliko ispiranja kao kad ga kupujem svjež na tržnici od neke bakice za koju znam da ga je izvadila iz zemlje dva sata prije', objasnila je Jasna.

'To što sam pala na jelu koje toliko često radim i koje moji ukućani vole jesti, to mi je užasno veliko razočarenje. To vam je kao da kad natjecatelj matematike iz osnovne škole dođe u srednju i prvu jedinicu dobije iz matematike!,  zaključila je Jasna i oprostila se s kolegama i žirijem.

Osim što je bio Stres test, kuhanje je bilo poprilično napeto i zbog toga što su kuhali po nepoznatom receptu u borbi za ostanak u MasterChef kuhinji. Budući da inače ne jede i ne radi pite, Vladi je ovaj zadatak bio poprilično naporan da je pitao žiri može li ne dovršiti jelo. 'Nemam volje, nemam snage. Ja to nikad ne bih jeo, meni je to gorko', kazao im je, no Ana ga je uspjela razuvjeriti da nastavi s kuhanjem. 'Ana, očito uz to što je vrhunska u svom poslu u kulinarstvu, zrači zapravo jednom mirnoćom, staloženošću i u momentu kada sam ja se bio polupredao, ona je rekla ne, ne, ne, nemojte se predati, napravite kako vama paše. I onda me krenulo. Čim se Ana pojavila, ja sam bio drugi čovjek!', zaključio je Vlado.

Celebrity MasterChef gledajte od ponedjeljka do srijede u 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr! Propuštene epizode pogledajte ovdje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene