Bitna je mašta

Jasna: 'Ako treba mogu biti tjedan dana u kuhinji'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Još nas samo nekoliko dana dijeli od početka nove sezone najpopularnijeg kulinarskog showa Celebrity MasterChef.

Ovo je prilika da bolje upoznamo celebrity kandidate nove sezone Celebrity MasterChefa. Glumica Jasan Odorčić odgovorila je na nekoliko pitanja.

Pogledaj i ovo showbuzz Bilo je napeto Celebrity MasterChef - ŽIRI DISKVALIFICIRAO IGORA I VLADU

Koja je vaša kulinarska tajna?

Definitivno mašta. Volim biti maštovita u kuhinji i od nekih običnih namirnica napraviti nešto novo. Također, volim proučavati recepte različite i prilagođavati ih svojoj kuhinji.

Je li vam ikada zagorilo jelo?

Jest, kako ne. Najčešće se to dogodi kada nisam koncentrirana samo na kuhanje. Stavim kuhati ručak i onda radim kao i svaka žena sto stvari uz to i jednostavno se dogodi.

Jeste li nekim jelom osvojili nekoga?

Nadam se da se računa kćer. Ljetos sam otkrila recept za jednu čokoladnu tortu i mojoj se kćeri to toliko svidjelo da sam je morala raditi za svadbenu tortu.

Mislite li da je kuhanje umjetnost?

Mislim da istovremeno i jest i nije. To je svakako kreativan proces, ali i sama prezentacija je umjetnost. Mislim da je najveća umjetnost u tome što pravi majstori znaju kako obične namirnice pretvoriti u pravo malo umjetničko djelo. Proučavajući brojne Youtube kanale u potrazi za nekim tortama shvatila sam da ljudi diljem svijeta od običnih materijala kao što je karamelizirani rade čuda kao što su male košarice ili lasi kose. Svega ima, stvarno prava umjetnost. A ukoliko se kuha samo radi potrebe onda to više nije neka umjetnost.

Volite li više lijepo serviranu hranu ili 'bakinu kuhinju'?

Ovisi o prilici. Moji prioriteti su slatko i volim da hrana bude i ugodna i oku. Tako da za slatko volim da lijepo izgleda. Ostalo mi nije bitno.

Koliko vremena provodite u kuhinji?

Ovisi o prilici. Obično vrijedi što kraće to bolje, dulje od 30 minuta nikako ako je neki normalan dan u pitanju. Ukoliko mi da objed dolaze prijatelji ili obitelj onda se volim potruditi i pripremiti neki poseban obrok. U tom mi slučaju nije bitno koliko ću vremena provesti u kuhinji, mogu biti i po tjedan dana ako treba hahah.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene