Urezao se u pamćenje

Sjećate se ovog slatkog dečka iz Gilmoreica? Žene su vrištale za njim, no nije mu uvijek bilo lako, evo kako danas izgleda!

Jared Padalecki - 2 Jared Padalecki - 2 Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Padalecki - 2 Jared Padalecki - 4 Jared Padalecki - 5 Jared Padalecki - 3 Jared Padalecki - 1 Jared Padalecki sa suprugom Genevieve Padalecki - 1 Jared Padalecki sa suprugom Genevieve Padalecki - 2 Jared Padalecki sa suprugom Genevieve Padalecki - 5 Jared Padalecki sa suprugom Genevieve Padalecki - 4 Jared Padalecki sa suprugom Genevieve Padalecki - 3 +7 Jared Padalecki i Jensen Ackles - 1 Galerija

Pored brojnih uloga Jared Padalecki mnogima se posebno urezao u pamćenje kao Dean Forester iz serije ''Gilmoreice''.

Jareda Padaleckija, 39-godišnjeg glumca, publika zna po ulozi u seriji ''Supernatural'', a mnogima je ostao u sjećanju i kao Dean Forester u seriji ''Gilmore Girls''. 

Pogledaj i ovo Milo Ventimiglia i Alexis Bledel (Foto: Getty Images) Napet završetak Jedan od najvećih misterija omiljene serije i dalje ostaje neotkriven, ali neki zanimljivi detalji ipak su izašli na vidjelo

Jared je Roryna dečka Deana glumio dvije sezone, u seriji je bio do 2005. godine, a pojavio se i u jednom nastavku 2016. godine.

Snimanje serije ''Supernatural'' obilježilo je njegov život. Serija je imala čak 15 sezona. No pored sjajnih serija i kolegijalnih odnosa, Jareda život nije uvijek mazio.

Za Variety je jednom prilikom rekao da se u prošlosti borio s depresijom:

''U prošlosti sam vodio borbe i nisam bio sretan s onim gdje sam se u tom trenutku nalazio u životu'', ispričao je i priznao da se nakon potpunog sloma na jednom od snimanja poslije razgovora s liječnikom odlučio i za liječenje. 

Situacija u kojoj se našao potaknula je Jareda da pokrene online kampanju ''Always Keep Fighting'', u sklopu koje je osmislio dizajn majica, a njihovom kupnjom obožavatelji bi donirali organizaciji koja se bavila ljudima koji imaju depresiju, ovisnost i koji se bore sa suicidalnim mislima.

2004. godine Jared je doživio tešku prometnu nesreću. Auto se prevrnuo na krov, a Jared je rekao kako je ozlijeđen počeo bježati od automobila u strahu da ne eksplodira.

Godinu dana kasnije pridružio se snimanju serijala ''Supernatural'', u kojemu je proveo 15 godina svojeg života, a kad su konačno objavili da seriji dolazi kraj – Padaleckiju je to teško palo.

''Poznajemo se 15 godina. Proživjeli smo rođenja i smrti i razvode i brakove. Upoznao sam svoju ženu u 4. sezoni i sad imamo troje djece! Toliko se toga dogodilo", rekao je Jared za US Weekly te nastavio o odnosima na setu:

''Osjećam tako duboku povezanost sa svima. Stvarno smo postali obitelj. Nikoga nismo otpustili, ali ako se nekome nije svidjelo biti s nama, otišao je svojim putem. Dakle, ljudi koji su željeli biti s nama to su i ostvarili.''

2009. godine Jared je upoznao svoju suprugu Genevieve Cortese, a već 2010. stali su pred oltar nakon što ju je zaprosio u Muzeju umjetnosti na Metropolitanu.

Svoje prvo dijete, sina Thomasa, dobili su 2012. godine, a 2013. rodio se i drugi sin Austin. Svoje treće dijete, kćer Odette par je dobio 2017. godine.

Dvije godine kasnije Jared je ponovno doživio burno razdoblje u svojem životu.

Padalecki je priveden zbog javnog pijanstva i napada uz optužbe za ozljede nakon fizičkog obračuna u njegovu baru.

Protiv njega su bile podignute dvije optužbe, a o cijeloj situaciji je u podcastu ''Inside of You'' rekao sljedeće:

''Mislim da se dogodilo da jednostavno nisam bio svjestan - nisam znao što se događa. Vidio sam kako me čupaju za kosu na videu i onda sam mislio da sam usred tučnjave. Mislio sam da sam napadnut i samo su me gurali i gurali'', ispričao je tada. 

Od tog incidenta koji ga je doveo do pritvora Jared kaže više nikad nije popio.

Otkako je snimanje ''Supernaturala'' prestalo, Jared se protekle godine upustio u ulogu izvršnog producenta serije ''Walker''.

Međutim, ponovno je doživio i ponavljanje prošlosti, a nedavno je opet imao prometnu nesreću. Ovog puta Jared nije vozio, nego je bio na suvozačkom mjestu te se trenutno oporavlja.

Vijest o nesreći objavio je njegov kolega i prijatelj Jensen Ackles, Jaredov kolega iz ''Supernaturala'', na druženju obožavatelja, kako piše Variety.

''Žao mu je što ne može biti ovdje'', rekao je Jensen. 

Inače, 2021. godine Jared i Jensen imali su mali okršaj zbog nedostatka komunikacije oko serije ''Supernatural''.

Naime, s 15. sezonom serija je završila, ali Jensen Ackles pregovarao je s ostalim članovima ekipe o proširenju franšize te snimanju dodatnog dijela serija u kojem bi se radilo o Johnu i Mary Winchester, roditeljima Deana i Sama, koje glume Jensen i Jared.

Padalecki o ovome navodno nije imao pojma pa je zbog toga nastao mali sukob koji je zabrinuo njihove fanove, koji su obožavali njihov prijateljski odnos i na ekranima i u stvarnome životu.
Međutim, nesuglasice su brzo izgladili, a Ackels i Padalecki ostali su dobri prijatelji.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +16 Marijana Seifert Celebrity Sestra pobjednice Big Brothera Marijane Seifert oglasila se o njezinu nestanku: ''Što da vam kažem...''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +7 Lidija Bačić - 4 Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene