Gdje je granica?

UKLETA ULOGA KOJA MIJENJA LJUDE - ide li stopama preminulog glumca?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Heath Ledger preminuo je prije osam godina, a zadnja uloga bila mu je ona zlikovca Jockera.

Film Suicide squad u kolovozu ove godine trebao bi stići u naša kina, a upravo je to filmu u kojem Jared Leto glumi poznatog zlikovca Jockera. Opće je poznato da glumci koriste razne tehnike kako bi što bolje ušli u lik, a ako je vjerovati pisanju stranih medija, Jared je ipak malo pretjerao.

Pogledaj i ovo Bilo jednom.... u Hollywoodu (Foto: IMDB) "Bilo jednom...u Hollywoodu" Tarantinovo ljubavno pismo 1960-ima divlja je filmska vožnja koja oduzima dah skoro 3 sata


Inače, Jocker je psihopata s iskrivljenim i bizarnim smislom za humor, a kako bi se što bolje povezao sa svojim Likom, Jared je pokupio njegov smisao za humor.

Margot Robbie u filmu glumi njegovu pomoćnicu, a u stvarnom životu žrtva je okrutne šale. Navodno je glumica na svoju adresu dobila živog štakora, no prihvatila je šalu i čak zadržala glodavca kao kućnog ljubimca. No, Jared tu nije stao. Navodno je svojim prijateljima slao iskorištene kondome, pomagala za analni seks, porno časopise, a netko je na kućnu adresu dobio i mrtvu svinju.

 

 

Great work @thebutcherbilly

A photo posted by JARED LETO (@jaredleto) on

 

'Radio sam puno stvari da bih stvorio atmosferu iznenađenja i spontanosti i izbrisao ograničenja koja su postojala među nama. Jocker je stvarno neko tko ne poštuje granice ni osobni prostor', rekao je Jared u nedavnom intervjuu.

 

 

Me and my #PortraitOfAMadman shirt bit.ly/PofaM

A photo posted by JARED LETO (@jaredleto) on

 

Ipak, dobio je podršku kolega.

'Bio je Jocker. Stvarno je bio. Nije se igrao ili samo glumio', pohvalio ga je Will Smith.

No, tako je krenula i priča s glumcem Heathom Ledgerom koji je preminuo prije osam godina.

28-godišnji Heath preminuo je 22.siječnja 2008. godine, i to od slučajnog predoziranja s lijekovima, a njegova zadnja uloga bila je upravo uloga Jockera za koju se detaljno pripremao.

'Tome se potpuno posvetio, stoga nekoliko tjedana je proveo zaključan u hotelskoj sobi, gdje se potpuno unio i transformirao u lik Jokera. To je činio, tipični Heath. Uvijek se volio skroz unijeti u lik, ali ovaj put s Jokerom je stvarno pretjerao. Bio je u tom liku potpuno i na svim razinama, pričao je Heathov otac dok je listao dnevnik prema kojem je snimljen dokumentarac 'Too Young To Die'.

Neki misle da je Jared pretjerao, drugi da je samo jako profesionalan glumac.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene