Radi se o holivudskom ljepotanu Jaredu Letu koji se prošlog petka pohvalio ubojitim mišićima.

Galerija


Glumac je poznatom po osebujnom stilu.

Vezani članci Ankica Parat Bakljas i Sanja Jurišić Epidemiologinja ističe da tajenje kontakata nije jedini problem: "Ljudi zanemaruju simptome, treba se javiti liječniku..." Šibenčani sami naslikali nogostup - 9 Kad neće Grad, hoće stanari: Kako ne bi hodali nasred ceste, sami naslikali nogostup

Radi se o holivudskom ljepotanu Jaredu Letu koji se prošlog petka pohvalio ubojitim mišićima na Instagramu kada je objavio fotografiju bez majice.

Vjerovali ili ne, glumac ima 47 godina, no na izgledu bi mu pozavidjeli i puno mlađi muškarci.

Fotografija je nastala na setu Marvelovog filma "Morbius". Jared je tako dokazao kako izgleda bolje svučen, nego obučen, a s time su se složile brojne njegove obožavateljice sa svih strana svijeta.

Podsjetimo, na njegov su šarm u prošlosti pale brojne ljepotice, među kojima su Cameron Diaz, Paris Hilton, Miley Cyrus i Katy Perry, no od ljeta 2015. godine glumac je u sretnoj vezi s mladom ruskom manekenkom i Victoria's Secret anđelicom Valery Kaufman.

Također, Jared će ovog ljeta provesti i nekoliko dana u Hrvatskoj na jednom otoku kojeg je zakupio sa svojim bendom Thirty Seconds to Mars.

"Zakupio sam cijeli otok u Hrvatskoj. Izgleda nevjerojatno. Imamo vlastiti otok u Hrvatskoj i bit će ludo", rekao je Jared u siječnju u prijenosu uživo na svom profilu na Instagramu.

Radi se o otoku u blizini Šibenika, a festival će trajati od 9. do 12. kolovoza. Cijene karata iznose od 6700 do vrtoglave 42 tisuće kuna, a uključuju sve koncerte, dodatne aktivnosti, smještaj i hranu. Jaredove obožavateljice iz Hrvatske svakako će razveseliti vijest da će njihov miljenik u kolovozu biti u njihovoj blizini, posebno nakon ove fotografije. 

Depresivan život i borba s ovisnošću završili su tragično. Godinu dana kasnije izlazi mu posthumni album