Stiže u Dalmaciju

Holivudski glumac pohvalio se ubojitim mišićama u kojima će ovo ljeto moći uživati i Hrvatice

Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto i Valery Kaufman (Foto: Profimedia) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Profimedia) Jared Leto (Foto: Getty Images) +0 Jared i Costance Leto (Foto: Getty) Galerija

Radi se o holivudskom ljepotanu Jaredu Letu koji se prošlog petka pohvalio ubojitim mišićima.

Glumac je poznatom po osebujnom stilu.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Radi se o holivudskom ljepotanu Jaredu Letu koji se prošlog petka pohvalio ubojitim mišićima na Instagramu kada je objavio fotografiju bez majice.

Vjerovali ili ne, glumac ima 47 godina, no na izgledu bi mu pozavidjeli i puno mlađi muškarci.

Fotografija je nastala na setu Marvelovog filma "Morbius". Jared je tako dokazao kako izgleda bolje svučen, nego obučen, a s time su se složile brojne njegove obožavateljice sa svih strana svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Podsjetimo, na njegov su šarm u prošlosti pale brojne ljepotice, među kojima su Cameron Diaz, Paris Hilton, Miley Cyrus i Katy Perry, no od ljeta 2015. godine glumac je u sretnoj vezi s mladom ruskom manekenkom i Victoria's Secret anđelicom Valery Kaufman.

Također, Jared će ovog ljeta provesti i nekoliko dana u Hrvatskoj na jednom otoku kojeg je zakupio sa svojim bendom Thirty Seconds to Mars.

"Zakupio sam cijeli otok u Hrvatskoj. Izgleda nevjerojatno. Imamo vlastiti otok u Hrvatskoj i bit će ludo", rekao je Jared u siječnju u prijenosu uživo na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Radi se o otoku u blizini Šibenika, a festival će trajati od 9. do 12. kolovoza. Cijene karata iznose od 6700 do vrtoglave 42 tisuće kuna, a uključuju sve koncerte, dodatne aktivnosti, smještaj i hranu. Jaredove obožavateljice iz Hrvatske svakako će razveseliti vijest da će njihov miljenik u kolovozu biti u njihovoj blizini, posebno nakon ove fotografije. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Avicii: (Foto: Instagram) Avicii (FOTO: Getty) Avicii (Foto: Instagram) Avicii : (Foto: Profimedia) +5 Avicii : (Foto: Profimedia) Celebrity Depresivan život i borba s ovisnošću završili su tragično. Godinu dana kasnije izlazi mu posthumni album

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene