kako je moguće?

Malo tko bi prepoznao miljenika žena da ga sretne na ulici, naglo se pomladio, a još nedavno je bio proćelav i sijed

Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Profimedia) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Profimedia) +0 Jared Leto (Foto: Getty Images) Galerija

Jared Leto je nakon uloge proćelavog i sijedog Paola Guccija u filmu "House of Gucci" prošao kroz još jednu drastičnu transformaciju.

Glumac i frontmen popularnog benda 30 Seconds to Mars, 49-godišnji Jared Leto, donedavno je bio poznat po svojoj dugoj kosi i bradi, no u zadnje vrijeme sve ga je teže prepoznati.

Pogledaj i ovo Jared Leto Zna se i zašto Miljenik žena objavio golišavu fotku pa izazvao čuđenje, svi se pitaju kako je moguće da on ima 50 godina

Nakon što je šokirao svijet nevjerojatnom preobrazbom u proćelavog i sijedog Paola Guccija u filmu "House of Gucci", zbog uloge je napravio još jednu drastičnu transformaciju.

Leto glumi u mini-seriji "WeCrashed" koja se trenutno snima u New Yorku sada su isplivale nove fotografije sa seta na kojima Leto šeće ulicom u izdanju u kojem bi ga malo tko prepoznao.

Fotke na kojima opet ima bujnu kosu do ramena i izgleda godinama mlađe preplavile su društvene mreže i mnogi su se zapitali kako je moguće da se netko tako lako pretovara u drugačije likove.

Jared će u seriji utjeloviti Adama Neumanna, kontroverznog izvršnog direktora i suosnivača WeWorka, dok njegovu suprugu Rebekah glumi Anne Hathaway.

Leto i Hathaway su i koproducenti mini-serije koja će prikazati uspon i pad izvršnog direktora WeWork-a.

Jaredu drastične transformacije nisu novost. U filmu "Dobri dileri iz Dallasa" utjelovio je transrodnu ženu Rayon, a pozornost javnosti privukao je i kao Joker u "Suicide Squad" iz 2016.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene