Može li bizarnije?

Za najapsurdniji stajling Met Gale zaslužan je ovaj slavni ljepotan: Izgubio je glavu, ali doslovno!

Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Getty Images) Shawn Mendes (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Getty Images) +0 Jared Leto (Foto: Getty Images) Galerija

Jared Leto stigao je na Met Galu s replikom vlastite glave koju je nosio u rukama.

Slavni američki roker i glumac, omiljen među ženskom populacijom Jared Leto, poznat je po osebujnom modnom stilu i zanimljivim modnim kombinacijama, međutim na ovogodišnjoj je Met Gali nadmašio samog sebe.

Pogledaj i ovo Selena Gomez (Foto: Getty Images) Zapelo im za oko ''Tko joj je to učinio?'': Selena Gomez na udaru užasnutih fanova, nisu nimalo impresionirani viđenim

Naime, 47-godišnji Jared na crvenom se tepihu pojavio u crvenoj Gucci haljini optočenoj dijamantima, u kojoj možda ne bi privukao veliku pažnju, da u rukama nije nosio repliku vlastite glave s identičnom dugom kosom i bradom. U takvom je izdanju u potpunosti ukrao show.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴊᴀʀᴇᴅ ʟᴇᴛᴏ (@jaredleto.daily) on

Jared se od svoje glave nije odvajao čitavu večer, a pred fotografima ju je nekoliko puta ponosno podigao u zrak i divio joj se. U jednom ju je trenutku nakratko predao u ruke 20-godišnjeg pjevača Shawna Mendesa koji je s njom prošetao uokolo.

Jaredovom glavom poigrale su se i 23-godišnja manekenka Kendall Jenner, njezine 21-godišnja sestra Kylie Jenner i 38-godišnja Kim Kardashian koje su družile s najbogatijim muškarcem na svijetu, 55-godišnjom Jeffom Bezosom koji se nedavno našao usred preljubničkog skandala i razveo nakon 26 godina braka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴊᴀʀᴇᴅ ʟᴇᴛᴏ (@jaredleto.daily) on

Met Gala postao je jedno od najvažnijih događanja u svijetu mode humanitarnog karaktera, koje okuplja najveća imena s A liste iz svijeta filma, glazbe, sporta i televizije, a tradicionalno se iz godine u godinu odvija u njujorškom Muzeju umjetnosti Metropolitan.

Događaj je to koji, svake godine prvog ponedjeljka u svibnju, pohode one zvijezde koje su pozivnicu za ovaj prestižni događaj primile od Anne Wintour, glavne urednice američkog izdanja magazina Vogue. Svake godine događaj prati i određena tema, a ove godine naziv večeri bio je "Camp: Notes of Fashion'', što je zbunilo mnoge uzvanike pa smo mogli očekivati da ćemo u šetnji tepihom moći vidjeti svašta.

Što se tiče teme ovogodišnje Met Gale, "Camp: Notes of Fashion" naziv je i teme i istoimene izložbe koja se 8. svibnja otvara u muzeju, a nastala je na temelju eseja Susan Sontag iz 1964. pod nazivom Notes on Camp.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Getty Images) +0 Ashley Graham (Foto: Getty Images) Celebrity Zaboravila je hlače ili? Najpoznatija plus size manekenka prošetala u izdanju koje je mnoge zbunilo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene