Samo dođi

Holivudski velikan i zavodnik uskoro stiže u Lijepu našu, a fanovima je poručio: "Jedva čekam!"

Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Profimedia) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Instagram) +1 Jared Leto (Foto: Instagram) Galerija

Glumac Jared Leto dolazi u Hrvatsku i tome se jako veseli.

Ove sezone mnogo je slavnih faca odlučilo uvjeriti se u priče o čistoći Jadranskog mora pa su pohrlili na naše otoke. Nakon Salme Hayek, Sylvestera Stallonea i Jon Bon Jovia, posjetit će nas i Jared Leto.

Poznati glumac Jared Leto na svom se Instagram profilu pohvalio kako jedva čeka doći na Mars festival koji se održava na otočiću Obonjanu u blizini Šibenika. 

Naime, Jared osim glumačke gradi i glazbenu karijeru pa zajedno sa svojim bendom Thirty Seconds to Mars organizira taj festival. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t wait for Mars Island! 🏖 🏖 🌅🌅

Objavu dijeli JARED LETO (@jaredleto)

Festival će se održavati od 9. do 12. kolovoza, a glazbenici su se još početkom godine aktivirali na društvenim mrežama te pozvali ljude da im se pridruže u partijanju u Hrvatskoj. U trodnevnu ulaznicu su uključene sve aktivnosti, smještaj i hrana.

Pozornost medija zaokupile su cijene ovog festivala. Kako postoje ulaznice koje koštaju i 42 tisuće kuna mnogi su zaključili kako je to ipak malo pretjerano te da će festival podbaciti upravo zato što najjeftinija festivalska ulaznica košta 6700 kuna. 

Posjetitelji će moći uživati u "intimnim koncertima" benda, ali i u masažama, jogi, meditaciji i brojnim drugim aktivnostima. Inače, Leto je dosad Mars Island organizirao u Kaliforniji, a festival je bio veoma popularan u SAD-u.

"Bit će nevjerojatno, mjesto je ludnica", poručio je u siječnju Jared svojim obožavateljima putem Instagrama te ih pozvao da mu se pridruže u Hrvatskoj.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp (Foto: Profimedia) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Depp Heard (Foto: Profimedia) Johnny Depp Amber Heard (Foto: Profimedia) +5 Amber Heard (Foto: Profimedia) Celebrity Obračun sa suprugom: Fotografija slavnog glumca iz bolnice šokirala javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene