Američka glumica January Jones otkrila s kime bi to najradije podijelila postelju.


Gostujući u showu Jamesa Cordena glumica January Jones, koja se proslavila ulogom u serijalu ''Momci s Madisona'',odgovarala je na niz škakljivih pitanja. Jedno od 'vrućih' pitanja bilo je i ono s kojim poznatim parom bi January htjela u seks utroje. Glumica je zastala na trenutak, razmislila i odgovorila. '' Kad bi se upuštala u takvo nešto mogla bih se zamisliti s Ryanom Goslingom i Evom Mendes u krevetu'', otkrila je Jones.

Vezani članci Film Jingle Jangle: A Christmas Journey - 4 Neviđena čarolija očekuje nas u toploj priči o izumitelju neobičnih igračaka, velikoj krađi, ali i ljubavi Karen Cheng Genijalna je! Pokazala kako svatko može stvoriti iluzije s velikog platna, stvarno je jednostavno

Osim seksualne fantazije glumica je otkrila kako hoda u snu i ima čudna iskustva s duhovima. '' Hodam u snu i živim u ukletim kućama. U jednoj kući mi se događalo da bi ujutro pronalazila šalicu čaja u kuhinji i to čaja koji ublažava menstrualnu bol. Znači, možemo reći da je moj duh imao takvih problema'', našalila se glumica koju pamtimo po ulozi u genijalnoj seriji "Momci s Madisona" .