Danas zanosna glumica January Jones podijelila je na Instagramu svoje fotke iz djetinjstva.

Galerija


Slavna glumica i zvijezda kultne serije "Momci s Madisona" January Jones danas je znana kao plavuša porculanskog tena i predivnih plavih očiju, no nije uvijek bilo baš tako. Ova slavna ljepotica našalila se na vlastiti račun i sa fanovima na Instagramu podijelila niz svojih fotografija iz djetinjstva - kada je izgledala kao dječačić. 

Vezani članci Spašavanje djevojčice i majke s Biokova HGSS-ovci u potrazi za nestalim Poljakom na Biokovu našli - osmogodišnju djevojčicu i njenu majku Policijski očevid, ilustracija Djevojčica pretrčavala cestu pa na nju naletjelo teretno vozilo kojim je upravljao 72-godišnji vozač

January kao plavokosu djevojčicu neobične frizure i u šarenoj odjeći osamdesetih rijetko tko bi povezao s divom koja je svojim senazicionalnim izgledom zapalila TV ekrane diljem svijeta. Naime, glumica se proslavila ulogom Betty Draper u kultnoj seriji "Momci s Madisona", a danas slovi i za jednu od najljepših žena svijeta, pa stoga možemo zaključiti kako je od "ružnog pačeta" postala prava ljepotica. 

Inače, January Jones jako je samozatajna te ne voli govoriti o svojoj intimi, a 2011. je tako rodila sina, no javnost do danas nije saznala tko mu je otac. 

Nove detalje o stanju Đorđa Balaševića otkrio njegov sin: "Za sve koji pitaju kako je moj tata..."