Kakva transformacija!

Dječačić ili jedna od najljepših žena današnjice: Prepoznajete li slavnu damu s ove slike?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas zanosna glumica January Jones podijelila je na Instagramu svoje fotke iz djetinjstva.

Slavna glumica i zvijezda kultne serije "Momci s Madisona" January Jones danas je znana kao plavuša porculanskog tena i predivnih plavih očiju, no nije uvijek bilo baš tako. Ova slavna ljepotica našalila se na vlastiti račun i sa fanovima na Instagramu podijelila niz svojih fotografija iz djetinjstva - kada je izgledala kao dječačić. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: AFP) Odabrali i ime? Samo sedam mjeseci nakon rođenja Archieja, Meghan ponovno trudna? Već se nagađa i o spolu

January kao plavokosu djevojčicu neobične frizure i u šarenoj odjeći osamdesetih rijetko tko bi povezao s divom koja je svojim senazicionalnim izgledom zapalila TV ekrane diljem svijeta. Naime, glumica se proslavila ulogom Betty Draper u kultnoj seriji "Momci s Madisona", a danas slovi i za jednu od najljepših žena svijeta, pa stoga možemo zaključiti kako je od "ružnog pačeta" postala prava ljepotica. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This begins my hair advice phase of Insta -Soft spikes. This is what happens when you go in the pool at a holiday inn and forget you don’t have your DEP gel with you. Not nice that it was captured.

Objavu dijeli January Jones (@januaryjones)

Inače, January Jones jako je samozatajna te ne voli govoriti o svojoj intimi, a 2011. je tako rodila sina, no javnost do danas nije saznala tko mu je otac. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 1 Đorđe Balašević (Foto: PR) Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 4 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 +3 Đorđe Balašević (VIDEO: Davor Visnjic/PIXSELL) Celebrity Nove detalje o stanju Đorđa Balaševića otkrio njegov sin: "Za sve koji pitaju kako je moj tata..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene