nižu se komentari

Janko Popović Volarić javio se iz Srbije pa sve iznenadio svojim zadnjim potezom: "Ludo! Nemam riječi"

Janko Popović Volarić - 2 Janko Popović Volarić - 2 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić - 2 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +0 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Galerija

Janko Popović Volarić nedavno je s redateljem Neviom Marasovićem biciklirao od Zagreba do Splita, a sada se odvažio na sličan pothvat izvan granica Hrvatske.

Glumac Janko Popović Volarić u zadnje je vrijeme postao veliki pobornik biciklizma i svojim odvažnim pothvatima ne prestaje oduševljavati javnost.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić "Drugi svijet" Naš miljenik žena javio se s odmora iz zemlje koja ovih dana nije bila poželjna, ali on ne krije koliko mu je lijepo!

Tako je sada odlučio biciklom otići iz Zagreba do Beograda pa se na Instagramu javio kada je stigao na cilj.

"ZG - BG, 490 km. Ne znam ni sam ni kako ni zašto, al' bilo je predivno!" napisao je uz fotku iz glavnog grada Srbije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)

"Bravo!", "Svaka čast na snazi i energiji", "Ludo!", "Nemam riječi", "Genijalno!", "Naklon do poda", "Kralju", redali su se komentari pratitelja koje je iznenadio Jankov pothvat.

Glumac je u kolovozu ove godine vozio bicikl od Zagreba do Splita, što je put od 450 kilometara, a tada mu je društvo pravio i redatelj Nevio Marasović, no nije poznato je li i sada išao s njim.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene