Lijepa brineta

Prisni noćni razgovori: Najpoželjniji hrvatski neženja viđen u društvu zagonetne ljepotice

Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Josip Regovic/PIXSELL) Voditelj i glumac Janko Popović Volarić (Foto: IN Magazin) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) +0 Janko Popović Volarić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Galerija

Janko Popović Volarić, koji je posljednjih mjeseci bio zauzet radom na brojnim poslovnim projektima, ovih je dana viđen u društvu nepoznate brinete.

Član žirija showa ''Supertalent'' i voditelj nedavno završenog projekta ''Ples sa zvijezdama'' godinama je na listi najpoželjnijih hrvatskih neženja.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent - 2 Jesu li joj se želje ostvarile? Ovako je Maja Šuput zamišljala novog kolegu: "Bilo bi sjajno da ima neku dasku u glavi i da je oku ugodan!''

Zato smo sigurni da brojne obožavateljice neće biti sretne kada čuju da je Janko Popović Volarić ovih dana viđen u društvu zagonetne ljepotice, piše časopis Story.

Zagrepčanin i brineta viđeni su u jednom kafiću u Masarykovoj ulici kako uživaju u razgovoru i smijehu ne obazirući se na znatiželjne poglede. Kad su napustili objekt, brineta je našeg naočitog glumca zagrlila oko struka. Kad je njegov privatni život u pitanju, Janko detalje ne voli dijeliti s javnosti. 

Zna se da je prije dvije godine prekinuo vezu s glumicom Tijanom Pečenčić, o kojoj i danas ima samo riječi hvale, a iza njega je i brak s Jelenom Veljačom. Glumačka je zvijezda i ponosni otac 20-godišnjeg sina Davida.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vito Schnabel i Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) +5 Heidi Klum i Vito Schnabel (Foto: AFP) Celebrity Bogati trgovac upecao još jednu nestvarno lijepu ženu koja je bivšu vezu upropastila svojim ponašanjem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene