Janko Popović Volarić i Davor Bilman uvijek su spremni za šalu, a sada se Janko na poseban način odlučio "obračunati" s Bilmanom.

Galerija


Žiri showa Supertalent fantastični je četverac koji gledatelje Nove TV svake nedjelje nanovo oduševi svojim komentarima i reakcijama na natjecatelje, a ne prestaju zabavljati javnost ni kada se svjetla reflektora ugase. 

Vezani članci Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić Pogledajte top-izjave omiljenog žirija, ali i neočekivani poljubac koji je sve iznenadio! Davor Bilman (Foto:Supertalent) Skupili smo na jednom mjestu urnebesne trenutke žirija Supertalenta koji će vas dobro nasmijati

Naime, tijekom nekoliko sezona showa Maja Šuput, Martina Tomčić, Davor Bilman i Janko Popović Volarić itekako su se zbližili i postali prisni prijatelji, pa im nije strano ni podbadati jedni druge i šaliti se kada im se za to ukaže prilika. 

Tako je Janko ovog puta odlučio svoje pratitelje na Instagramu uveseliti humorističnom fotkom na kojoj Davoru Bilmanu naizgled lašti glavu, a u opis fotografije napisao je "Bi'ćeš ti meni sjajan!".

Očekivano, fotografija je prikupila više tisuća lajkova, a fanovi su Janku i Bilmanu u komentarima poručili kako su ih jako dobro nasmijali.

Podsjetimo, u prošlotjednoj je emisiji jedna obožavateljica iz publike Davora upitala koji preparat koristi za njegu svoje glave da mu se tako lijepo sjaji, a očito tajna leži u Jankovim dlanovima koji tako fino poliraju.

 

Vatrena 41-godišnjakinja božanstvena tijela nije mogla obuzdati strasti pa se prepustila poljupcima