Janko Popović Volarić nakon prve emisije showa Supertalent podijelio je tugu zbog neprolaska njegova favorita u daljnji krug natjecanja.

Galerija


Jedan od najupečatljivijih nastupa sinoćnje, prve, emisije showa Supertalent bio je zasigurno onaj Matije iz Zagreba.

Vezani članci Gabriela Braičić (Foto: Screenshot Nova TV) ANKETA Mi smo je jedva prepoznali: Diva koju zbog talenta uspoređuju s Whitney stvarno je predivna! Janko Popović Volarić, Maja Šuput, Marija Miholjek i Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) Ekipa Supertalenta udružila snage s kolegama: Jedva čekamo vidjeti što su snimili!

"Ja sam dupin", izjavio je Matija na pozornici i ostavio publiku i žiri u čudu koji su očekivali akrobacije ili nešto slično.

Međutim, Matija se samo dva puta oglasio kao dupin, bacio loptu u zrak i ostao nepomično stajati.

Članice žirija Maja Šuput i Martina Tomčić bile su blago rečeno zatečene tim nastupom, pomalo i zgrožene, no Janko Popović Volarić i Davor Bilman prepoznali su potencijal i njegov umjetnički karakter, kao i publika u studiju koja ga je na kraju ipak nagradila gromoglasnim pljeskom.

Matija nije prošao dalje, jer iako su Janko i Davor glasovali za njegov prolazak, ženski dio žirija nije bio za to.

Janko je svoju tugu i razočaranje zbog neprolaska "čovjeka dupina" u sljedeći krug natjecanja podijelio sa svojim obožavateljima na Instagramu.

"Ne mogu opisati koliko sam tužan što ovakav talent nije prepoznat i od naših kolegica u žiriju. Plivaj mirno 8553! Nikada te nećemo zaboraviti", napisao je Janko uz hešteg "tuga pregolema".