Janko Popović Volarić danas slavi 39. rođendan.

Galerija


Domaći glumac Janko Popović Volarić, kojeg ćemo uskoro gledati u voditeljskoj ulozi showa "Ples sa zvijezdama", proslavio je danas 39. rođendan, a doživio je i pravo iznenađenje.

Vezani članci Lana Jurčević, Valentina Walme (Foto: PR) Sad je zovu živom vatrom, ali zbog vrućih scena s Lanom Jurčević već su ranije svi pričali o njoj Ples sa zvijezdama: Nastupaju Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Smijeh, suze, pravi spektakl: Koji vas je par osvojio u prvoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama''?

Upravo su mu kolege iz "Plesa sa zvijezdama" priredili malu proslavu i poklonili mu rođendansku tortu. Pritom su se odlučili malo našaliti sa slavljenikom pa je umjesto brojke 39 na torti bila brojka 93. U pravom rođendanskoj atmosferi glumac nije odolio puhanju svjećica. 

Tortu mu je uručila Mia Kovačić koju ćemo također gledati u ulozi voditeljice neviđenog plesnog spektakla, a čestitkama su se pridružili i svi prisutni kolege.

Joey iz ''Prijatelja'' neprepoznatljiv: Ovakvog ga pamtimo iz serije, a fanovi se sad u šoku pitaju: ''Tko je ovaj čovjek?''