Janko Popović Volarić danas slavi 39. rođendan.

Galerija


Domaći glumac Janko Popović Volarić, kojeg ćemo uskoro gledati u voditeljskoj ulozi showa "Ples sa zvijezdama", proslavio je danas 39. rođendan, a doživio je i pravo iznenađenje.

Vezani članci Mia Kovačić i Janko Popović Volarić (Foto: PR) Otkrivamo voditelje ''Plesa sa zvijezdama'': Janko u ovoj ulozi prvi put, a iza Mije su već brojni projekti! Proslava rođendana Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) Morate vidjeti natpis na šilterici koju je Maja poklonila Bilmanu za rođendan

Upravo su mu kolege iz "Plesa sa zvijezdama" priredili malu proslavu i poklonili mu rođendansku tortu. Pritom su se odlučili malo našaliti sa slavljenikom pa je umjesto brojke 39 na torti bila brojka 93. U pravom rođendanskoj atmosferi glumac nije odolio puhanju svjećica. 

Tortu mu je uručila Mia Kovačić koju ćemo također gledati u ulozi voditeljice neviđenog plesnog spektakla, a čestitkama su se pridružili i svi prisutni kolege.

Joey iz ''Prijatelja'' neprepoznatljiv: Ovakvog ga pamtimo iz serije, a fanovi se sad u šoku pitaju: ''Tko je ovaj čovjek?''