Janko Popović Volarić na svom je profilu na Instagramu objavio fotografiju sa sinom Davidom.

Galerija


Glumca i miljenika ženskog dijela publike Janka Popovića Volarića gledali smo u ulozi voditelja showa "Ples sa zvijezdama", a u velikom finalu emisije imao je i posebnu podršku.

Vezani članci Jelena Perić Hrvatsku Kim Kardashian napali zbog ove fotografije sina, no ovaj put im je odgovorila Joseph Baena (Foto: Instagram) Sin holivudskog snagatora još jednom pokazao zašto ga zovu očevom slikom i prilikom

Naime, u studio ga je došao bodriti 20-godišnji sin David Rihtar Popović, a zajedničkom fotografijom pohvalio se na društvenim mrežama.

"Ja sam na finalu ipak imao najboljeg navijača. Gospon Sin se udostojio pohoditi oca u uredu", napisao je Janko uz objavljenu fotografiju.

Janko ne skriva da svaki slobodni trenutak voli provoditi u društvu sina koji je njegova slika i prilika, pa se glumčevi obožavatelji često znaju našaliti kako dečki izgledaju kao braća, a to su primijetili i ovaj put.

"Kakav otac, takav sin", "Isti tata", "Vidi se ponosni pogled tate", samo su neki od komentara Jankovih obožavatelja.

Janko je postao otac jako mlad, sa svega 18 godina, i na tu je ulogu najponosniji. Ističe kako je David izrastao u poštenog čovjeka, no nije krenuo očevim stopama, već se bavi glazbom.

Nije zapamtio pravila ponašanja: Trump tijekom susreta s kraljicom prekršio protokol i osramotio se