Kakav momak!

Janko Popović pohvalio se najboljim navijačem kojeg je imao: ''Udostojio se posjetiti me u uredu"

Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Josip Regovic/PIXSELL) Janko Popović Volarić (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Voditelj i glumac Janko Popović Volarić (Foto: IN Magazin) Mia Kovačić i Janko Popović Volarić (Foto: PR) +0 Janko Popović Volarić (Foto: John Pavlish) Galerija

Janko Popović Volarić na svom je profilu na Instagramu objavio fotografiju sa sinom Davidom.

Glumca i miljenika ženskog dijela publike Janka Popovića Volarića gledali smo u ulozi voditelja showa "Ples sa zvijezdama", a u velikom finalu emisije imao je i posebnu podršku.

Pogledaj i ovo George DiCaprio (Foto: Profimedia) Oduvijek ga podržava Slavni glumac viđen u šetnji s muškarcem u čijem ga društvu nismo navikli često vidjeti, a o kojem se malo zna

Naime, u studio ga je došao bodriti 20-godišnji sin David Rihtar Popović, a zajedničkom fotografijom pohvalio se na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

"Ja sam na finalu ipak imao najboljeg navijača. Gospon Sin se udostojio pohoditi oca u uredu", napisao je Janko uz objavljenu fotografiju.

Janko ne skriva da svaki slobodni trenutak voli provoditi u društvu sina koji je njegova slika i prilika, pa se glumčevi obožavatelji često znaju našaliti kako dečki izgledaju kao braća, a to su primijetili i ovaj put.

"Kakav otac, takav sin", "Isti tata", "Vidi se ponosni pogled tate", samo su neki od komentara Jankovih obožavatelja.

Janko je postao otac jako mlad, sa svega 18 godina, i na tu je ulogu najponosniji. Ističe kako je David izrastao u poštenog čovjeka, no nije krenuo očevim stopama, već se bavi glazbom.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Youtube Screenshot) Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Donald Trump i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) +3 Donald Trump i Kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) - 2 Celebrity Nije zapamtio pravila ponašanja: Trump tijekom susreta s kraljicom prekršio protokol i osramotio se

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene