Veliko postignuće

Janko Popović Volarić osvojio Zlatnu mimozu na 28. Montenegro film festivalu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nagrada koju je primio veliko je priznanje njegovom glumačkom radu.

Na 28. Montenegro film festivalu u Herceg Novom pobijedio je film srpskog autora Darka Lungulova 'Spomenik Michaelu Jacksonu', no veliku pažnju privukao je i film 'Vis-à-Vis' režisera Nevia Marasovića. Upravo je Zlatnu mimozu za najbolju mušku ulogu dobio slavni hrvatski glumac Janko Popović Volarića koji priznaje da je veoma ponosan na osvojenu nagradu.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen Uhvaćeni! Jedan od najpoželjnijih domaćih neženja nije se odvajao od lijepe brinete s kojom ga povezuju, čak su se i modno uskladili

'Bio sam dio jednog velikog festivala. Konkurencija je bila veoma jaka jer je ipak to međunarodni festival. Prikazivali su filmove s Cannesa, Sundancea, Berlina,Tribece no ja sam znao da i mi imamo velike šanse. Film 'VisaVis' do sada je bio na petnaestak festivala od Kine, Los Angelesa, Bruxellesa, Krakowa i regije i predviđam mu veliki uspjeh', rekao nam je Janko.

Jedan od najzgodnijih hrvatskih glumaca otišao u svećenike!

Nagrada koju je primio veliko je priznanje njegovom glumačkom radu.

'Kada sam čuo da prozivaju moje ime osjećao sam se super. To je velika filmska nagrada i bio sam veoma ponosan sam na sebe', kaže domaći glumac. Kako sam priznaje, na snimanju spomenutog filma bilo je svega. To je jedan od rijetkih domaćih filmova koji progovara o procesu stvaranja filma, strahovima, nadanjima i očekivanjima autora.

'Najzanimljivije mi je bilo to što smo krenuli praktički od ničega. Samo smo pisali scenarij, montirali kadrove, snimali scene koje bi nedostajale. Bila je to prava filmska avantura', objašnjava Popović-Volarić. Iako je bilo puno zanimljivih scena, jednu će posebno pamtiti. 'Mislim da ću zauvijek pamtiti scena skoka u more na Visu 3. siječnja, u plićaku punom ježeva kada su se svi lijepo oprostili od mene ne znajući kakav ću izaći iz te avanture. Ma pamtiti ću i to da smo nas sedam krenuli na Vis bez ikakve ideje što nas čeka i što ćemo tamo raditi … bilo je baš svega!'

'Vis-à-Vis' je režirao Nevio Marasović dok scenarij, uz Marasovića, potpisuju i glavni glumci Rakan Rushaidat i Janko Popović Volarić. U ostalim se ulogama pojavljuju i Darija Lorenci te Krešimir Mikić. Produkciju potpisuje Antitalent Produkcija, Copycat.

Janko Popović Volarić sada radi na novom projektu – dobio je ulogu u novoj seriji koja će se na jesen emitirati na Novoj TV. Velika glumačka imena jedan su od njezinih aduta. Riječ o potpuno drugačijoj seriji od svih koje ste dosad imali priliku vidjeti. Glumci su vrlo entuzijastični, a to je ono što će i gledatelji zasigurno primijetiti.

'Sviđa mi se moja nova uloga. Ne želim otkriti ništa previše, ali moj lik će se svidjeti publici. To je jedan totalni baksuz koji se na svoj način nosi sa problemima koji ga muče', kaže Janko.

Priznaje da je atmosfera na setu odlična i da obožava ljude s kojima radi.

'Puno ću naučiti od velikih imena s kojima imam čast raditi. Svakodnevno gledam i učim i cijenim to što imam priliku raditi sa svima njima', kaže Janko i dodaje:

'Nova je serija duhovita i pravo osvježenje i publika će zasigurno osjetiti pozitivnu atmosferu koja vlada za vrijeme snimanja'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene