Poput zaigranih dječaka

Janko Popović Volarić ponovno oduševio pozirajući sa sinom: "Super izgledate Jankić"

Janko Popović Volarić i David Rihtar Popović (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić i David Rihtar Popović (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić i David Rihtar Popović (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Voditelj i glumac Janko Popović Volarić (Foto: IN Magazin) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić, Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) +0 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Galerija

Janko Popović Volarić objavio je simpatičnu fotografiju sa sinom Davidom Rihtarom Popovićem.

Domaći glumac i voditelj Janko Popović Volarić ponovno je oduševio svoje vjerne obožavatelje i pratitelje na Instagram profilu, objavivši novu fotografiju sa sinom Davidom Rihtarom Popovićem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen Uhvaćeni! Jedan od najpoželjnijih domaćih neženja nije se odvajao od lijepe brinete s kojom ga povezuju, čak su se i modno uskladili

"Dječaci se iglaju", napisao je uz fotografiju Janko na kojoj on i David poziraju s dječjim igračkama u rukama.

39-godišnji Janko i 20-godišnji David trenutno borave u Beogradu gdje je i nastala simpatična fotografija, točnije u Dorćol Platzu.

"Super izgledate Jankić, uživajte sin ti je lijep, isti je ti, a ti si prezgodan gospodin ljepotan", poručila je hrvatskom glumcu jedna od pratiteljica. 

Glumac i sin gdje god se pojave plijene pažnju, naročito ženskog dijela obožavateljica koje često na društvenim mrežama komentiraju kako zapravo izgledaju kao braća. Jedno drugom su velika podrška u životu pa je tako David bio uz oca kada se okušao u voditeljskoj ulozi showa "Ples sa zvijezdama", a zajedno vole otići i u kino pogledati dobar film ili pak na dobar koncert. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene