Janko Popović Volarić objavio je simpatičnu fotografiju sa sinom Davidom Rihtarom Popovićem.

Galerija


Domaći glumac i voditelj Janko Popović Volarić ponovno je oduševio svoje vjerne obožavatelje i pratitelje na Instagram profilu, objavivši novu fotografiju sa sinom Davidom Rihtarom Popovićem.

Vezani članci Joseph Baena (Foto: Instagram) Sin holivudskog snagatora još jednom pokazao zašto ga zovu očevom slikom i prilikom George DiCaprio (Foto: Profimedia) Slavni glumac viđen u šetnji s muškarcem u čijem ga društvu nismo navikli često vidjeti, a o kojem se malo zna

"Dječaci se iglaju", napisao je uz fotografiju Janko na kojoj on i David poziraju s dječjim igračkama u rukama.

39-godišnji Janko i 20-godišnji David trenutno borave u Beogradu gdje je i nastala simpatična fotografija, točnije u Dorćol Platzu.

"Super izgledate Jankić, uživajte sin ti je lijep, isti je ti, a ti si prezgodan gospodin ljepotan", poručila je hrvatskom glumcu jedna od pratiteljica. 

Glumac i sin gdje god se pojave plijene pažnju, naročito ženskog dijela obožavateljica koje često na društvenim mrežama komentiraju kako zapravo izgledaju kao braća. Jedno drugom su velika podrška u životu pa je tako David bio uz oca kada se okušao u voditeljskoj ulozi showa "Ples sa zvijezdama", a zajedno vole otići i u kino pogledati dobar film ili pak na dobar koncert.