Janko Popović Volarić na svom je profilu na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s Viktorijom i Dinom Rađom.

Galerija


Unatoč tome što je show "Ples sa zvijezdama" završio čini se kako se ekipa i dalje ludo zabavlja i zajedno druži, te da jedni bez drugih ne mogu.

Vezani članci Vjenčanje Viktorije Đonlić Rađe i Dine Rađe (Foto: Dnevnik.hr) Ovo je vjenčanje bilo prije 18 godina, a nitko od uzvanika nije znao što se događa: Slavili skokom u more! Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Bivša Miss Dalmacije pokazala je da ima talenta za ples, a sad znamo i kako izgleda bez trunke šminke

Tome možda najbolje svjedoče profili na društvenim mrežama zvijezda koje su se u showu natjecale i njihovih plesnih partnera, a sada im se pridružio i domaći glumac, kojeg smo gledali u ulozi voditelja, Janko Popović Volarić. On je na svom profilu na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s Viktorijom Đonlić Rađom i njezinim suprugom Dinom i naravno, osvojio dodatne simpatije svojih obožavatelja.

"Lady Viktorija i njezini paževi", napisao je Janko iz fotografiju na kojoj on i Dino ljube nasmiješenu Viktoriju u obraz.

"Ma popravili ste mi dan", "Prelijepa slika", "Jankić, baš si pravo srce. Imaš mnogo ljubavi i nježnosti za druge ljude. Super si, baš si drag i predivan", poručili su mu obožavatelji u komentarima.

Inače, to nije prva fotografija koju je Janko objavio s Dinom. Nedavno je podijelio onu na kojoj poziraju dok ga on grli oko vrata. 

Janko je po završetku showa obožavatelje oduševio i fotografijom na kojoj pozira sa sinom Davidom, a mnogi su zaključili da izgledaju poput braće, a ne poput oca i sina. 

Rozga se na binu popela u toliko kratkoj haljini da je stalno morala paziti da ne pokaže previše