Preslatki su!

Janko Popović Volarić oduševio zajedničkom fotografijom s bračnim parom Rađa: "Popravili ste mi dan!"

Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić, Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Mia Kovačić i Janko Popović Volarić (Foto: PR) Viktorija Rađa (Foto: IN Magazin) Dino Rađa (Foto:Instagram) Viktorija Đonlić Rađa se rasplakala u finalu Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Janko Popović Volarić (Josip Regovic/PIXSELL) +0 Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Janko Popović Volarić na svom je profilu na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s Viktorijom i Dinom Rađom.

Unatoč tome što je show "Ples sa zvijezdama" završio čini se kako se ekipa i dalje ludo zabavlja i zajedno druži, te da jedni bez drugih ne mogu.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Viktorije Đonlić Rađe i Dine Rađe (Foto: Dnevnik.hr) Nešto drugačije! Ovo je vjenčanje bilo prije 18 godina, a nitko od uzvanika nije znao što se događa: Slavili skokom u more!

Tome možda najbolje svjedoče profili na društvenim mrežama zvijezda koje su se u showu natjecale i njihovih plesnih partnera, a sada im se pridružio i domaći glumac, kojeg smo gledali u ulozi voditelja, Janko Popović Volarić. On je na svom profilu na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s Viktorijom Đonlić Rađom i njezinim suprugom Dinom i naravno, osvojio dodatne simpatije svojih obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

"Lady Viktorija i njezini paževi", napisao je Janko iz fotografiju na kojoj on i Dino ljube nasmiješenu Viktoriju u obraz.

"Ma popravili ste mi dan", "Prelijepa slika", "Jankić, baš si pravo srce. Imaš mnogo ljubavi i nježnosti za druge ljude. Super si, baš si drag i predivan", poručili su mu obožavatelji u komentarima.

Inače, to nije prva fotografija koju je Janko objavio s Dinom. Nedavno je podijelio onu na kojoj poziraju dok ga on grli oko vrata. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

Janko je po završetku showa obožavatelje oduševio i fotografijom na kojoj pozira sa sinom Davidom, a mnogi su zaključili da izgledaju poput braće, a ne poput oca i sina. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +3 Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Celebrity Rozga se na binu popela u toliko kratkoj haljini da je stalno morala paziti da ne pokaže previše

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene