Janko Popović Volarić zadnji put se fotografirao sa svojom djevojkom Petrom Švađumović u ožujku.

Galerija


Janko Popović Volarić rijetko pokazuje svoju djevojku Petru Švađumović s kojom je posljednji put pozirao u ožujku za svoj 40. rođendan. 

Vezani članci Janko Popović Volarić - 5 Domaći miljenik žena rijetko pozira s djevojkom, no kada to učini, uvijek je originalno, ovim fotkama sve je nasmijao Janko Popović Volarić Nova cura na vidiku: Tko je misteriozna brineta u naručju Janka Popovića Volarića?

Glumac i član žirija popularnog showa "Supertalent" često se šali na Instagramu, a to je učinio i u petak navečer kada je okinuo selfie s Petrom. "Fotke s mora. Moj davež. Samrtni hropac", napisao je Janko pokraj fotografija. 

Naime, na prvoj je izgledalo kao da ga djevojka davi dok ga je na drugoj zagrlila i par se smješkao. Janko i Petra, koja se bavi fitnessom, su dobili brojne komplimente njegovih pratitelja. "Prelijepi ste oboje", "Jako ste slatki", komentirali su. 

Inače, Janko je san mnogih Hrvatica, a neki ga smatraju i jednim od najpoželjnijih domaćih muškaraca. U prošlosti je ljubio neke poznate žene poput Jelene Veljače, s kojom je tri godine bio i u braku, a nakon razvoda je utjehu pronašao u Tijani Pečenčić, beogradskoj glumici.

Bio je i u vezi s novoinarkom Mateom Dominković. 

Naša proslavljena taekwondoašica rodila kćerkicu, objavila fotografiju s njom iz rodilišta