Janica Kostelić Badnjak je provela u Zagrebu u društvu prijatelja i kumova te misterioznog muškarca, koji ju je u jednom trenutku nježno zagrlio.

Galerija


Janica Kostelić Badnjak je provela u Zagrebu u društvu prijatelja i kumova te misterioznog muškarca. Radi se o, čini se, Zvonimiru Barišiću, s kojim je Janica bila prilično bliska na zagrebačkoj špici, piše Story.

Vezani članci Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić razriješena dužnosti državne tajnice za šport Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić objavila prvu fotografiju sa sinčićem Oskarom: "Mali čovječuljak u šetnji"

Zvonimir je Janicu nježno grlio tijekom druženja s prijateljima, a ona nije skrivala osmijeh! Dobro raspoložen bio je i Zvonimir. Ipak, kakav ih odnos veže, Barišić nije htio komentirati.

Dosad su, inače, poznate dvije veze uspješne sportašice. Ona s Borisom Ivančićem, koja je potrajala četiri godine, te veza s Danielom Haimerlom, s kojim je Janica provela godinu dana. Nakon toga se o njezinim ljubavnim vezama više ne piše. Zanimljivi su dani pred Kostelić jer danas počinje i Snježna kraljica, koju će sigurno pratiti s interesom.