Janica Kostelić stigla je u Sinj sa sinom Oskarom kojeg inače skriva od javnosti.

Galerija Janica Kostelić sa sinom Oskarom Janica Kostelić sa sinom Oskarom Janica Kostelić sa sinom Oskarom +7 Janica Kostelić (Foto: Twitter)

Najuspješnija hrvatska skijašica Janica Kostelić već dvije i pol godine izbjegava pojavljivanje u medijima sa sinom Oskarom, no sada ga je sa sobom povela na 306. Sinjsku Alku.

Vezani članci Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić razriješena dužnosti državne tajnice za šport Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić objavila prvu fotografiju sa sinčićem Oskarom: "Mali čovječuljak u šetnji"

Maleni dječak ukrao je svu pažnju u publici, a brižna mama ga cijelo vrijeme nije ispuštala iz ruku, te su zagrljeni pratili utrku.

Podsjećamo, Janica je rodila 1. siječnja 2019. u Zagrebu i tako u novu godinu ušla kao majka. Oskar je na svijet stigao nekoliko dana prije njezina rođendana kao najljepši poklon koji je mogla poželjeti.

Pokazala ga je tek jednom na svojem Twitteru, no nakon toga je fotografiju uklonila, a ovo je prvi put da ga je sa sobom povela na neki javni događaj.

Prva dama Sanja Musić Milanović očarala elegancijom na Sinjskoj alki, svi su gledali samo u nju! Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović +16 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović

Poznati hrvatski chef uhvaćen s djevojkom koju inače skriva od javnosti, u vezi su već dvije godine Mate Janković s djevojkom u Dubrovniku Mate Janković s djevojkom u Dubrovniku Mate Janković s djevojkom u Dubrovniku +13 Mate Janković s djevojkom u Dubrovniku

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju