Janica Kostelić otkrila je i spol djeteta.

Galerija


Janica Kostelić je trudna!

Vezani članci Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić objavila prvu fotografiju sa sinčićem Oskarom: "Mali čovječuljak u šetnji" Janica Kostelić (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Evo što je poručila Janica Kostelić u svojoj prvoj javnoj objavi od rođenja sinčića

Vijest je to koja je protutnjala kroz medije brzinom munje. Dakako, svi su se odmah pitali je li djevojčica ili dječak, ali i tko je otac. Kako Janica svoj privatni život uvijek drži podalje od javnosti, tako se i ovaj puta pojavilo mnogo pitanja, a bivša skijašica ipak je otkrila spol djeteta.

''Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze. Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru'', kazala je Janica za Story.

Podsjetimo, Kostelić bi treba roditi oko svojeg 37. rođendana, a izvori bliski njoj ističu da je presretna.

Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL