Janica Kostelić otkrila je i spol djeteta.

Galerija


Janica Kostelić je trudna!

Vezani članci Ivica i Elin Kostelić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Ozbiljna lica Marica Kostelić posjetila kćer Janicu i unuka Oskara u bolnici, pridružili im se Ivica i Elin Ivica i Janica Kostelić (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Ponosni ujak: Evo što je Ivica Kostelić poručio sestri Janici nakon što je rodila sinčića Oskara

Vijest je to koja je protutnjala kroz medije brzinom munje. Dakako, svi su se odmah pitali je li djevojčica ili dječak, ali i tko je otac. Kako Janica svoj privatni život uvijek drži podalje od javnosti, tako se i ovaj puta pojavilo mnogo pitanja, a bivša skijašica ipak je otkrila spol djeteta.

''Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze. Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru'', kazala je Janica za Story.

Podsjetimo, Kostelić bi treba roditi oko svojeg 37. rođendana, a izvori bliski njoj ističu da je presretna.

Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL