Naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić, 1. siječnja po prvi je put postala majka.

Galerija


Janica Kostelić oglasila se na Twitteru.

Vezani članci Donald i Ivanka Trump (Foto: AFP) - 2 Kako su Donald i Ivanka Trump slomili društvene mreže čestitajući Borisu Johnsonu na izboru za britanskog premijera Slika nije dostupna POTUKLI I GEORGA LUCASA - priča o životu Janice i Ivice očarala je svijet

Naša najpoznatija i najtrofejnija skijašica, a danas državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport Janica Kostelić, 1. siječnja po prvi je put postala majka.

Sinčić Oskar na svijet je stigao carskim rezom u Petrovoj bolnici, a Janica se od tada nije oglašavala ni u javnosti niti na društvenim mrežama. Sve do danas kada je na Twitteru objavila fotografiju, ali ne sinčića.

"Brosis, 1985., Sljeme", napisala je pored fotografije sebe i dvije godine starijeg brata Ivice kako kao djeca sjede na sanjkama.

A upravo je Ivica bio među prvim čestitarima sestri na najvažnijoj životnoj ulozi. Tada je na Facebooku objavio njezinu fotografiju s jednom od medalje te napisao "Bravo, mama".

I sam Ivica je ponosni tata dvoje djece, pa iz prve ruke zna koliko je važna uloga roditelja. Kostelići su oduvijek bili vrlo bliski, ali i tajnoviti kada je u pitanju privatni život, pa se tako još uvijek ne zna tko je otac Janičinog sina. 

Domaća manekenka burnog ljubavnog života vlasnica je jednog od najboljih tijela u Hrvatskoj

Otkriveno kako se upoznao par koji još uvijek šokira javnost zbog 32 godine razlike

Možete li vjerovati da ova domaća dama ima 68 godina i ovakvo tijelo?!