Naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić, 1. siječnja po prvi je put postala majka.

Galerija


Janica Kostelić oglasila se na Twitteru.

Vezani članci Tomislav Čorić Ministar Ćorić otvorio račun na Twitteru, zapratite ga odmah! Jedan je detalj svima zapeo za oko, fore i sprdnje samo se nižu Donald Trump Hrvatska profesorica o tijeku i neviđenom kraju mandata Donalda Trumpa: "On je prodao tu priču, ali je daleko od pravog konzervativca"

Naša najpoznatija i najtrofejnija skijašica, a danas državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport Janica Kostelić, 1. siječnja po prvi je put postala majka.

Sinčić Oskar na svijet je stigao carskim rezom u Petrovoj bolnici, a Janica se od tada nije oglašavala ni u javnosti niti na društvenim mrežama. Sve do danas kada je na Twitteru objavila fotografiju, ali ne sinčića.

"Brosis, 1985., Sljeme", napisala je pored fotografije sebe i dvije godine starijeg brata Ivice kako kao djeca sjede na sanjkama.

A upravo je Ivica bio među prvim čestitarima sestri na najvažnijoj životnoj ulozi. Tada je na Facebooku objavio njezinu fotografiju s jednom od medalje te napisao "Bravo, mama".

I sam Ivica je ponosni tata dvoje djece, pa iz prve ruke zna koliko je važna uloga roditelja. Kostelići su oduvijek bili vrlo bliski, ali i tajnoviti kada je u pitanju privatni život, pa se tako još uvijek ne zna tko je otac Janičinog sina. 

Domaća manekenka burnog ljubavnog života vlasnica je jednog od najboljih tijela u Hrvatskoj

Otkriveno kako se upoznao par koji još uvijek šokira javnost zbog 32 godine razlike

Možete li vjerovati da ova domaća dama ima 68 godina i ovakvo tijelo?!