Janica Kostelić tijekom utorka u Zagrebu predstavila je novinarima hvalevrijedan projekt. A Janica okupljene nije iznenadila samo projektom već i svojim izgledom.


Najtrofejnija hrvatska skijašica, Janica Kostelić u utorak je došla na predstavljanje projekta 'Hvala ti, mama' u pratnji svoje majke, Marice Kostelić. Naime, projekt 'Hvala ti, mama' zalaže se za poboljšanje života milijuna majki diljem svijeta, a Janica i Marica tome su se rado odazvale.

'Ne znam kako je u drugim obiteljima, pretpostavljam da su muškarci uvijek važni, ali iza njih uvijek stoji uspješna žena. Nadam se da ću i ja biti mama i kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta', izjavila je Janica za Tportal.

>> Opsada zbog Ivice i Janice: Svi navalili na autograme!

Vezani članci Slika nije dostupna Jeste li primijetili kako se Janica Kostelić promijenila? Slika nije dostupna Janica Kostelić danas slavi rođendan

Janica je okupljene iznenadila i svojim izdanjem jer se 'prepolivila' te je mršavija nego ikad! Odjevena u uske traperice svoju vitku liniju je još više istaknula, a prilikom promocije s kampanje nije skidala osmijeh s lica. Moramo joj priznati, izgleda sjajno, zar ne?!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook