Prošla su tek tri mjeseca otkako im se rodio sin, no čini se da nije sve idealno. Janet Jackson odlučila je napustiti supruga.


Prošla su tek tri mjeseca otkako su dobili sina, no čini se da nije sve idealno. Naime, Daily Mail donosi priču u kojoj navodi kako se Janet Jackson i njezin suprug, milijarder Wissam Al Mana razvode. Navodno je Janet odlučila napustiti supruga, s kojim je bila u braku pet godina.

Vezani članci Slika nije dostupna Iako milijarder, vjenčanje je bilo skromno Slika nije dostupna Ne nosi zaručnički dijamantni prsten jer se boji da će ga izgubiti!

Prije tri mjeseca postali su roditelji dječaka Eissa, no shvatili su da njihov brak više ne funkcionira kao nekad. Iako su se odlučili rastati, Janet i Wissam odlučni su u namjeri da i dalje zajedno skrbe te odgajaju dječaka. Razvod će biti jako težak i kompliciran jer se imovina para procjenjuje u milijardama. Janet iza sebe ima već dva propala braka. Kada je objavila da u 50. godini života čeka svoje prvo dijete, svijet je bio potpuno iznenađen, logično, zbog njene životne dobi.