Proširenje obitelji

JANET JACKSON Prva trudnoća u 50.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica Janet Jackson odgodila je turneju kako bi započela obitelj sa suprugom, a sada je i potvrđeno kako je trudna.

Glazbena zvijezda i sestra pokojnog kralja popa Michaela Jacksona, Janet Jackson očekuje svoje prvo dijete prema navodima američkih medija. Pjevačica će uskoro proslaviti 50. rođendan, a prošli mjesec je najavila odgodu svoje turneje upravo kako bi započela obitelj s milijarderom Wissamom Al Manom. U videu koji je objavila na Twitteru kazala je da misli kako je važno da fanovi prvi čuju, 'moj muž i ja planiramo obitelj, stoga ću morati odgoditi turneju'.

Pogledaj i ovo showbuzz KRAH BRAKA Uznemirujuća istina: Imao je stroga pravila, kontrolirao je i zabranjivao izlaske

'Molim vas, razumijte koliko je važno da to sada napravim. Moram se odmarati, tako mi je liječnik rekao. No, nisam vas zaboravila. Nastavit ću s turnejom čim budem mogla.' Nakon što je objavila taj video, započela su nagađanja o tome kako je Jackson trudna, a sada je i bliski izvor to potvrdio za 'Entertainment Tonight'. Jackson i Al Mana vjenčali su se u tajnosti 2012., a tu vijest su potvrdili tek godinu dana kasnije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene