Bolni gubitak u TV svijetu

'Njegova smrt je upravo rezultat njegove nesavršenosti'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sinoć održana dodjela nagrade Emmy bila je ne samo pozornica za najbolja televizijska imena ove godine, već i mjesto odavanja počasti preminulim glumcima kojih su se ovom prigodom prisjetili njihovi kolege.

Glumica Jane Lynch prisjetila se na pozornici 65. dodjele Emmyja tragično preminulog Coryja Monteitha, zvijezde serije Glee, koji je u srpnju ove godine u 31. godini života izgubio bitku s ovisnošću.

Pogledaj i ovo showbuzz tužna podudarnost Dok se opraštaju od glumice koja je pronađena mrtva, njezini obožavatelji u nevjerici su i zbog jedne bizarne slučajnosti

>> Stigla potvrda - I službeno je najbolja serija na svijetu!

'Ovog ljeta je naš Glee iskusio bolno iskustvo gubitka člana obitelji', izjavila je 53-godišnja Lynch o gubitku Coryja te se prisjetila njegova genijalnog talenta i šarmantnog karaktera.

>> Na rubu suza: 'Bio mi je veoma poseban'

'Dovoljno je bilo da Coryja vidite prvi put i odmah osjetite njegovu iskrenost, nepokvarenu narav te se ne možete ne zaljubiti u njega. Cory je bio predivna duša. Nije bio savršen, čemu mogu posvjedočiti mnogi okupljeni ovdje večeras. Njegova smrt rezultat je upravo njegove nesavršenosti - ovisnosti', izjavila je glumica. Sjećanje na Coryja na pozornici Emmyja popraćeno je i napisom na velikom ekranu 'Cory Monteith 1982-2013.'.



Osim Coryja, televizijski svijet je ove godine izgubio još jednog velikog glumca - u 51. godini u Italiji je od srčanog udara preminuo James Gandolfini, poznat i kako mafijaš Tony Soprano u hit seriji 'Sopranos'.

>> Cimeru s faksa ostavio 50.000 dolara, brinuo se za njegovog bolesnog sina

Njegova lika i djela prisjetila se glumica Edie Falco koja je u seriji glumila Tonyjevu suprugu Carmelu Soprano.
'Imao je nevjerojatno mnogo topline i srca u sebi. Bio je prekrasna osoba. I nevjerojatno darežljiv čovjek', izjavila je Edie te dodala kako je Gandolfini bio uvijek spreman pomoći prijateljima i obitelji te kako nema nimalo sličnosti s mafijašem Tonyjem kojeg je tumačio u Sopranosima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene