Shrvana smrću

Sestra otvorila dušu: 'Imala je sve, no rekla je da mi zavidi!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jan Shane, sestra L'Wren Scott koja je u ponedjeljak pronađena mrtva u svom stanu na Manhattanu, progovorila je o njihovom odnosu.

L'Wren Scott, preminula djevojka Micka Jaggera, živjela je životom glamurozne zvijezde, a njezina sestra Jan Shane sasvim je obična žena koja uživa u obiteljskom životu, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) tuge koje ne prolaze Velike ljubavi slavnih: Pronašli su srodnu dušu, a onda su ih razdvojile iznenadne tragedije

Tko je bila tragično preminula L'Wren Scott?

'

Po meni, ona je imala sve. Izlazila je s Mickom, putovala je u London i diljem svijeta, dok sam ja majka koja nije bila nigdje', rekla je uplakana Jan te se prisjetila kako je L'Wren na sprovod njihovog oca stigla u pratnji zaštitara.

'Bilo je teško doći do nje. Ne znam zašto je mislila da joj trebaju tjelohranitelji, ali to je tada bio njezin način života. No, u jednom trenutku, kad smo ostale same, rekla je da mi zavidi. Znam da je oduvijek i sama željela djecu i obitelj, mislim da joj je bilo žao što joj se ta želja nije ostvarila', rekla je Jan.

U proteklih 13 godina sestre su se vidjele samo dvaput i to na sprovodima njihovih oca i majke. Za sestrinu smrt, Jan je saznala kad jo je prijatelj poslao poruku.

'To je stvarno tužno. Voljela bih da smo bile bliskije. Sjela bih s njom i razgovarala da sam znala za stvari s kojima se bori', priznala je i dodala: 'Voljela bih kad bih mogla porazgovarati s Mickom i znati što je moja sestra radila proteklih 13 godina. Prema fotografijama, vidjelo joj se u očima da je sretna s njim.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene