Psić (FOTO: Instagram)
Psić (FOTO: Instagram)

Jan Kerekeš javio je svima sretnu vijest.


Još jučer smo pisali kako je glumac Jan Kerekeš pokazao svoje veliko srce. Naime, Jan kojeg gledamo u seriji "Zlatni dvori", spasio je malenog psića kojemu je nadjenuo ime Dezi.

Maleni je dobio sve ono što mu je potrebno za život, osim jedne stvari - čovjeka koji će ga zauvijek voljeti.

No nije više tako, jer Jan je uz jučerašnju fotografiju dodao i sretni nastavak priče. ' DIZI JE UDOMLJEN!!!! Hvala vam svima na velikoj pomoći. Udomit će ga divna mlada obitelj s dvoje djece koja su dovoljno velika da ga mogu voljeti i paziti na njega. I Dizi vam kaže: HVALA!!! Meni je još samo ostao rastanak', nadodao je glumac ispod fotografije.
 

 

Danas sam spasio malog dečka da se ne smrzne na livadi usred ničeg uz rijeku Dravu. Odmah sam ga nazvao DEZI zato jer mislim da je DEZERTIRAO iz romskog naselja, a svi znamo kako psi prolaze u romskom naselju... Naravno Dizi i ja smo se vozili do veterinara, saznali smo da Dizi ima 5 mjeseci, čvrste zube, da ima puno terijera u sebi i da je potpuno zdrav. Odmah sam mu kupio sve što jednom predivnom psiću treba... Ima svoju kućicu, dekicu, pelene, hrane, igračke... jedino nema ono što mu najviše treba - NEMA VLASNIKA... Ja se osjećam užasno jer radim svaki dan 20 sati i koliko god obožavam svoj posao, trenutno mi se gadi. Iskreno. Ne mogu se brinuti za malog psa. Molim Vas da mi pomognete da Dizi dođe u ruke super vlasnice ili vlasnika s normalnim radnim vremenom. Naravno, Dizi sa sobom donosi i svoju kućicu i sve svoje stvari. Molim Vas, samo ozbiljni neka mi se jave u inbox. Hvala svima unaprijed.

A photo posted by Jan Kerekeš (@jan_kerekes) on