Pogledajte što poručuju

Video iz Dizmova: Ekipa iz serije "Dar Mar" svojim božićnim čestitkama nasmijat će vas do suza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumci iz serije "Dar Mar" Jan Kerekeš, Ana Begić Tahiri, Mia Anočić Valentić, Ankica Dobrić, Lucija Glavich Mandarić, Martina Stjepanović i Katarina Madirazza snimili su video s božićnim čestitkama,

Božić je stigao i u Dizmovo, a glumačka ekipa iz humoristične serije Nove TV "Dar Mar" snimala je video s čestitkama za Božić.

Pogledaj i ovo In Magazin: U Dizmovo dolazi novi negativac - 6 Ima svega! Kakve se to anegdote glumcima iz hit-serije događaju iza kamera? ''Pa vi uopće niste tak debeli k'o na televiziji!''

"Sretan Božić želi vam Ljubo iz Dar Mara", započeo je glumac Jan Kerekeš čija će vas videočestitka, ali i blagdansko izdanje posebno nasmijati. Osim Božića, svima je čestito i 2022. godinu, a zašto je preskočio nadolazeću 2021., doznajte u videu.

"Dragi svi, želim da se svi sjetimo onih prošlih Božića i stvari koje smo uzimali zdravo za gotovo pa da se onda sjetimo što nam je najbitnije ovaj Božić i da onda to nikako je zaboravimo za one iduće Božiće", poručila je glumica Ana Begić Tahiri i svima poželjela puno zdravlja, strpljenja, ljubavi i mira.

"Dragi ljudi, volite se, ljubite se, mazite, pravite djecu, šećite prirodom, pijte cijeđene sokove i sve to tako zdravo jer ne znamo što nam sutra dolazi", kazala je glumica Mia Anočić Valentić.

"Sretan vam i blagoslovljen ovaj poseban Božić. Provedite ga u miru sa sobom i sa svojim najmilijima. Ispunite svoje srca ljubavlju i podijelite je svima", poručila je glumica Ankica Dobrić i u videu pokazala djelić blagdanskog ugođaja u svojem domu.

Sve čestitke zvijezda Dar Mara, uključujući i one glumica Lucije Glavich Mandarić, Martine Stjepanović, Katarine Madirazze, pogledajte u videu.

Više o seriji "Dar Mar" pogledajte na službenoj stranici.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina +0 Severina - 1 Celebrity Severinino božićno izdanje morate vidjeti, a riječi sina Aleksandra koje joj je uputio teško da vas neće raznježiti

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Franka razveselila pratitelje na Instagramu rijetkom fotkom svojeg i Ćorlukinog sinčića: "Viktorov prvi Božić"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene