Prava ljubav

Više od 20 godina ljubi samo jednu ženu, a sada joj je posvetio i poruku koja rastapa srce

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni kuhar Jamie Oliver posebnom je čestitkom obilježio 45. rođendan svoje supruge Jools.

Poznati britanski kuhar Jamie Oliver koji se proslavio svojim kulinarskim showovima kojima je javnosti približio jednostavna, a vrlo zdrava jela, već više od dvadeset godina ljubi samo jednu ženu, svoju suprugu Jools. 

Pogledaj i ovo Ida Prester - 1 To je ljubav! Ida Prester proslavila je svoj 44. rođendan, a poklon koji je dobila od supruga je nenadmašiv: "Svaki put me iznenadiš..."

Jamie i Jools upoznali su se kada su imali 18 godina, a od prvog poljupca, pa sve do sada, ostali su vjerni i odani jedno drugome. Zajedno su dobili i petero djece, a vjenčali su se davne 2000. 

U svijetu poznatih i slavnih ovakve su ljubavne priče rijetka pojava, a sada je Jamie pronašao još jedan način da pokaže svijetu koliko je njegova ljubav prema Jools snažna i iskrena. Naime, posvetio joj je emotivnu čestitku za njezin 45. rođendan i oduševio fanove diljem svijeta. 

Slavni kuhar tako je čestitao rođendan svojoj nevjerojatnoj i čudesnoj supruzi, a podijelio je i njezinu fotografiju koja datira iz vremena kada su se upoznali. 

"Sretan rođendan mojoj supruzi Jools koja danas puni 45 godina! Woop, woop! Ova fotografija je iz vremena kada je imala 18 godina i kada sam je upoznao. Ona je draga, nevjerojatna osoba i iznimno sam ponosan što mogu reći da mi je upravo ona supruga, a uz to je jako seksi!", napisao je Jamie u objavi.

Na fotografiji se dakle vidi mlada Jools, koja se tada bavila manekenstvom. Uz jaku šminku i duge smeđe pramenove kose koji joj uokviruju lice, Jools na fotografiji izgleda zamamno. 

Inače, Jools je u srpnju ove godine priznala kako ona i Jamie planiraju obnoviti zavjete kako bi obilježili 20. godišnjicu braka. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to my wife @joolsoliver 45 years old today ! woop woop ! this picture is from when I first met her 18 at years old bless her.... she’s a wonderful, kind, extraordinary person who I’m so proud to call my wife and she’s still smoking 🔥 love you babe hope you have enjoyed your day of piece and quite x x x

Objavu dijeli Jamie Oliver (@jamieoliver)

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +0 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Celebrity Studira u Milanu i prelijepa je: Dikan se pohvalio kćeri Lanom i nazvao ju svojim suhim zlatom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene